Η LIQUI MOLY δυναμικά και στους αγώνες αντοχής

Κοινοποίησε το άρθρο

Την τελευταία ημέρα του Γενάρη ξεκινούν οι αγώνες LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour. Για τη γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα, ο αγώνας αντοχής στην Αυστραλία σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς της. «Αναμένουμε με μεγάλη χαρά έναν συναρπαστικό αγώνα», δηλώνει ο Peter Baumann, διευθυντής μάρκετινγκ στη LIQUI MOLY.

Από το 2013, η LIQUI MOLY έχει δώσει το όνομά της στον 12ωρο αγώνα που διοργανώνεται στο Mount Panorama Circuit. Επιπλέον, το μπλε-κόκκινο λογότυπο θα εμφανίζεται στο παρμπρίζ κάθε αγωνιστικού αυτοκινήτου. «Η συγκεκριμένη εκδήλωση συμβάλλει φυσικά στην ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας στην Αυστραλία, αλλά έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο τον κόσμο», συνεχίζει ο Peter Baumann. Ο αγώνας αντοχής έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και σε διεθνές επίπεδο. Οι ομάδες προέρχονται από όλες τις ηπείρους και το γεγονός προβάλλεται από τα διεθνή ΜΜΕ.

Μετά τις 24 ώρες της Daytona στις ΗΠΑ, το LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας αντοχής του έτους. «Ακραία καταπόνηση για τόση πολλή ώρα – αυτό γίνεται μόνο με το σωστό λάδι στον κινητήρα», λέει ο Peter Baumann. «Η συμμετοχή μας στο Bathurst δείχνει ότι τα λάδια και τα πρόσθετα της εταιρείας μας είναι συνώνυμο των κορυφαίων επιδόσεων χωρίς συμβιβασμούς».

Ο αγώνας 12 ωρών του Bathurst θα συνεχίσει να φέρει το όνομα της LIQUI MOLY τουλάχιστον μέχρι το 2022. «Τότε θα συμπληρώσουμε δέκα χρόνια», λέει ο Peter Baumann. «Αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα υπογραμμίζει την επιτυχία αυτής της χορηγίας και το πόσο σημαντικές είναι για εμάς οι μακροχρόνιες συνεργασίες».