Η Traffic Oil Racing Team στο 50ο Rally της Δ.Ε.Θ.

Κοινοποίησε το άρθρο

Προ των πυλών βρίσκεται η έναρξη του φετινού αγώνα Rally της Δ.Ε.Θ., που διοργανώνεται για 50η χρονιά από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, ενώ αποτελεί τον 5ο γύρο του 53ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγώνων Αυτοκινήτου.

Παράλληλα, σε πυρετώδεις προετοιμασίες είναι το πλήρωμα της Traffic Oil Racing Team, Σωκράτης Τσολακίδης και Χάρης Δήμος, όπου θα τρέξουν με το Skoda Fabia R5. Με τον Σωκράτη στο τιμόνι και με ιστορία 15 ετών σε αγώνες ράλλυ αναμένεται το team να συναρπάσει και να δώσει πολύ θέαμα!

Την συμμετοχή της Traffic Oil Racing Team, υποστηρίζει ο χρυσός χορηγός Traffic Oil Lubricants καθώς και οι χορηγοί, Mr Fast εταιρεία απορρυπαντικών, Gardner Denver Hellas, Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, KOSMOCAR A.E. και ο χορηγός επικοινωνίας zougla.gr.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, είναι το γεγονός ότι και φέτος το παιχνίδι παίζεται στο βουνό.. συγκεκριμένα στα ορεινά της Χαλκιδικής με 6 ειδικές διαδρομές:

Ειδική 1: Λιβάδι – Πετροκέρασα, μήκος: 19,70 χλμ.

Ειδική 2: Χολομώντας, μήκος: 23,20 χλμ.

Ειδική 3: Παλαιόχωρα, μήκος: 21,02 χλμ.

Ειδική 4η και 5η: Τσουκαλάς I & II, μήκος: 10,88 χλμ.

Ειδική 6η: Λιβάδι – Power Stage, μήκος: 7,31 χλμ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 50ο Rally της Δ.Ε.Θ ξεκίνησε! Σας περιμένουμε όλους στην εκκίνηση του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 στην Νότια Πύλη του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.