Με στόχο την διάκριση στο Κύπελλο ο Γιώργος Καρακούλας

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο τέως Πρωταθλητής Ανατολικής Ευρώπης, αθλητής του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης (ΣΜΑΚ) Γιώργος Καρακούλας θα αγωνιστεί στις 28-29 Νοεμβρίου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καρτ που θα πραγματοποιηθεί στο Ν.Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Ερχόμενος από μια πολύ μεγάλη νίκη επί Ιταλικού εδάφους στο Ιταλικό Κύπελλο Πόλης και κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία ICA 100cc, στοχεύει για την νίκη του και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καρτ.

Γιώργος Καρακούλας : “Μετά από αρκετά χρόνια θα συμμετέχουμε και πάλι στο Ελληνικό Κύπελλο Καρτ. Είμαι απόλυτα προετοιμασμένος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να βρεθώ στο Podium. Μείνετε συντονισμένοι ! ”

Θέλοντας να βρίσκεται συνεχώς στο βάθρο λοιπόν, ο Γιώργος έχει επιλέξει να αγωνίζεται με την ομάδα KARTWORKS και πιο συγκεκριμένα έχοντας ως  προσωπικό προπονητή του τον κ.Ιωάννη Ξιφαρά (Bsc. Automotive Engineer). Η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές στην πίστα του Ν.Ρυσίου και κάνει συνεχώς ρυθμίσεις στο καρτ με το οποίο θα αγωνιστεί ο νεαρός οδηγός στην κατηγορία Senior ανάμεσα στην Ελίτ των Ελλήνων.

Δελτίο τύπου GKM