Ξέρεις τί ύψος έχουν οι οδηγοί της F1 το 2021 ;

Κοινοποίησε το άρθρο
Ξέρεις τί ύψος έχουν οι οδηγοί της F1 ;

Ξέρεις τί ύψος έχουν οι οδηγοί της F1 ; Ποια ομάδα της F1 έχει την ψηλότερη σύνθεση οδηγών το 2021;

Ποιος είναι ο ψηλότερος οδηγός, ποιος είναι ο μικρότερος και ποιο είναι το συνδυασμένο ύψος του φετινού πρωταθλήματος; Έχουμε όλες τις απαντήσεις, ώστε και εσύ να ξέρεις τί ύψος έχουν οι οδηγοί της F1!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

Εάν όλοι οι οδηγοί στο πρωτάθλημα του 2021 στέκονταν ο ένας επάνω στον άλλο σαν σε ένα εντυπωσιακό ακροβατικό, το συνολικό τους ύψος θα ήταν 35,38 μέτρα. Αυτό είναι διπλάσιο από το μέγεθος του προσώπου του Abraham Lincoln στο Mount Rushmore.

Ο Esteban Ocon είναι ο ψηλότερος οδηγός στο πρωτάθλημα του 2021, με ύψος 186 εκατοστά. Πέρυσι, μοιράστηκε το βραβείο για τον ψηλότερο οδηγό με τον Alex Albon. Το πρωτάθλημα 2021 είναι 38 εκατοστά ψηλότερο από το πρωτάθλημα 2020.

Ενώ οι Albon, Romain Grosjean, Kevin Magnussen και Daniil Kvyat συνολικά είχαν ένα συνδυασμένο ύψος 720 εκατοστών, οι τέσσερις διαφορετικοί οδηγοί για το 2021 – Fernando Alonso, Yuki Tsunoda, Mick Schumacher και Nikita Mazepin – δημιουργούν συνολικά ύψος 682 εκατοστών.

Ο Yuki Tsunoda γίνεται ο πιο κοντός οδηγός που αγωνίζεται στη Formula 1 αυτή τη χιλιετία, με ύψος 159cm – 4cm κοντύτερος από τον Anthony Davidson. Ο επόμενος πιο κοντός οδηγός είναι ο Lando Norris, ο οποίος είναι 11 εκατοστά ψηλότερος από το Tsunoda.

Ξέρεις τί ύψος έχουν οι οδηγοί της F1 ;

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Williams έχει την ψηλότερη σειρά οδηγών, με τον Τζορτζ Ράσελ και τον Νίκολας Λατίφι να σταματούν στα 185 εκατοστά. Το συνδυασμένο ύψος τους είναι 10 εκατοστά ψηλότερο από το επόμενο ψηλότερο line-up στην Alfa Romeo.

Η AlphaTauri έγινε η ομάδα με τη κοντύτερη σειρά οδηγών, με τους Pierre Gasly και Yuki Tsunoda να φτάνουν σε συνδυασμένο ύψος μόνο 336cm – 11cm πιο κοντό από το επόμενο κοντό line-up στη Mercedes.