Στο νησί των Σπετσών το «ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ»

Κοινοποίησε το άρθρο

Με ανοιξιάτικες μυρωδιές το αρχοντικό νησί των Σπετσών, προικισμένο και με την ονομασία «νησί των αρωμάτων», την οποία οφείλει στην αφθονία αρωματικών φυτών που το χαρακτηρίζουν, θα υποδεχθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου 2016 περισσότερα από ογδόντα ιδιαίτερα ιστορικά αυτοκίνητα

στα πλαίσια του «ΕΑΡΙΝΟΥ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ» το οποίο φέτος διεξάγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η FIVA για τα “A” Events (FIVA event number IR 09/2016).

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν αυτή τη φορά να επιλέξουν το είδος της προσπάθειας τους ανάμεσα στις κατηγορίες REGULARITY & TOURING.

Με αφετηρία τα Ίσθμια τα πληρώματα και των δύο Κατηγοριών θα περάσουν από γραφικές περιοχές της Κορινθίας και της Αργολίδας, με αυτά της Κατηγορίας “REGULARITY” να διαγωνίζονται σε αρκετές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, ενώ οι συμμετέχοντες στην Κατηγορία “TOURING” θα κινηθούν σε πιο ξέγνοιαστους ρυθμούς, διαγωνιζόμενοι σε μία Ειδική Δοκιμασία για να διατηρείται το πνεύμα του ανταγωνισμού.

H κοσμοπολίτικη αύρα του νησιού να περιβάλει τους συμμετέχοντες και η υποδοχή – κέρασμα από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου «Ποσειδώνειο», οι όμορφοι περίπατοι στην πόλη, που, φυσικά, καταλήγουν στα γραφικά καφενεία και εστιατόρια του νησιού, θα δώσει άλλο ύφος στην εκδήλωση, την ίδια ώρα που τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν «αγκυροβολημένα» στην κεντρική πλατεία δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους κατοίκους του νησιού να θαυμάσουν τα σπάνια αυτά οχήματα.

Το πρωί της Κυριακής οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια μοναδική περιοδεία 25 χλμ. στις υπόλοιπες ομορφιές του νησιού και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή της βράβευσης των νικητών και τον αποχαιρετισμό του νησιού, που θα λάβει χώρα αργά το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία και πάλι.