Τί συμβαίνει με τον Σουμάχερ και το νοσοκομείο ;

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο 50χρονος θρύλος της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, μεταφέρθηκε τη Δευτέρα (9/9) στο νοσοκομείο «Ζορζ Πομπιντού» στο Παρίσι, αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα «Parisien».

Οι λόγοι που ο Γερμανός πιλότος μεταφέρθηκε από την Ελβετία στο Παρίσι δεν έγιναν γνωστοί και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «ένα πέπλο μυστήριου καλύπτει την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ, καθώς από το από το 2013 όταν και τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις βρίσκεται μόνιμα στην Ελβετία και αναρρώνει».

Η «Parizien» αναφέρει ακόμα πως «το φορείο που μετέφερε τον Σουμάχερ στο Παρίσι ήταν καλυμμένο, ώστε να μη φαίνεται το πρόσωπό του, ενώ συνοδευόταν από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας. Ο 69χρονος γιατρός Φιλίπ Μενασέ, που είναι εξειδικευμένος στην κυτταροθεραπεία θ’ αναλάβει τον Γερμανό, ο οποίος θα πάρει εξιτήριο αύριο Τετάρτη (11/9)».

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Σουμάχερ βγαίνει εκτός Ελβετίας από το 2013 μέχρι σήμερα. Η πρώτη φορά ήταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2019 που είχε μετακινηθεί στη Μαγιόρκα.