Το καρτ που προπονείται ο Alex Albon, βρίσκεται στην Ελλάδα !

Κοινοποίησε το άρθρο

Αν αναλύσουμε την πορεία των περισσότερων οδηγών της F1 , θα διαπιστώσουμε ξεκάθαρα ότι ξεκίνησαν την αγωνιστική εμπλοκή τους από τον κόσμο των καρτ.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε το γεγονός ότι ακόμη και στο peak της καριέρας τους, συνεχίζουν να κάνουν καρτ, τόσο για την διατήρηση της καλής τους φυσικής κατάστασης, όσο και γιατί αγαπούν το καρτ και το τοποθετούν πολύ ψηλά στην προτίμηση τους, ακόμη και από μεγαλύτερες βαθμίδες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Ξεκίνησα τρέχοντας με go-karts», παραδεχόταν ο μεγάλος Σένα, «είναι το πιο εκπληκτικό άθλημα του κόσμου. Περισσότερο και από την F1, πραγματικά, τίποτα δεν απόλαυσα όσο αυτό», είπε το 1986 στη βραζιλιάνικη τηλεόραση.

Αρκετοί πιλότοι της F1 συνεχίζουν το καρτ, όπως ο Alex Albon, που δεν ξεχνά τις “αγωνιστικές ρίζες” του, και όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες , προπονείται. Ο Alex Albon την τρέχουσα περίοδο προπονείται με καρτ της Energy Corse και ύστερα από τις χειμερινές του προπονήσεις, το δικό του σασί, ήρθε στην Ελλάδα και βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Cosmosrally Kart & Rally store, επίσημου εισαγωγέα της φίρμας στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, 2 πολύ σημαντικά συστατικά για την πορεία σου είναι: Ο εξοπλισμός σου και η ομάδα υποστήριξης που έχεις από πίσω σου.

Τα δύο αυτά βασικά συστατικά υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη και θα σου εξασφαλίσουν ατέλειωτες στιγμές αγωνιστικής οδήγησης καρτ, με κορυφαίο εξοπλισμό που δεν είναι άλλος από την Energy Corse που αυτή τη στιγμή είναι εκ των κορυφαίων εταιριών σασί καρτ με αξιοσημείωτες νίκες σε μεγάλες διοργανώσεις ανά την Ευρώπη.

Και ο κορυφαίος εξοπλισμός ολοκληρώνεται με τις άριστες υπηρεσίες που προφέρει η Ομάδα Cosmosrally που θα σε υποστηρίξει από την πρώτη σου επαφή με το καρτ, μέχρι και την συμμετοχή σου σε διεθνή event

Τα πολύ πετυχημένα -βάσει αποτελεσμάτων παγκοσμίως- σασί καρτ της Energy στο εξής αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από το Cosmosrally Kart & Rally Store του Γιώργου Κοσμόπουλου στην Θεσσαλονίκη.

Το πιο ενημερωμένο κατάστημα για καρτ και αγωνιστικό εξοπλισμό καρτ & ραλι, συνεχίζει την ανοδική του πορεία και η επόμενη κίνηση είναι η αποκλειστική αντιπροσώπευση των Energy που σε όλες τις πίστες του κόσμου, ειδικά στις μικρές κατηγορίες, έχουν αποδειχθεί η καλύτερη λύση για τους οδηγούς κερδίζοντας πολλούς τίτλους.

Energy Corse / Cosmosrally Kart
Γεωργικής Σχολής 128
55 535 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 231 041 9520
e-Mail: cosmosrally@yahoo.gr
http://www.cosmosrally.gr