Το EKO Racing Dirt Games πάει Σέρρες !

Κοινοποίησε το άρθρο

Το EKO Racing Dirt Games βρίσκεται προ των πυλών του πρώτου αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα. Το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα ταξιδέψουν στην πόλη των Σερρών, στο πλαίσιο του 5ου γύρου για τη φετινή χρονιά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην κορυφαία πίστα των Βαλκανίων, που δεν είναι άλλη από το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Σε μία μικτή διαδρομή συνολικού μήκους 1,2 χιλιομέτρων, η οποία είναι ακριβώς μοιρασμένη ανάμεσα σε άσφαλτο και χώμα (50-50), οι οδηγοί θα αγωνιστούν για τη νίκη σύμφωνα με τους κανονισμούς Rallycross. Αυτό σημαίνει ότι η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει από το Σάββατο με την τέλεση των αναμετρήσεων Q, για να φτάσουμε την Κυριακή σε ημιτελικούς και τελικούς. Φυσικά, εκτός από τους αγωνιζόμενους με τις χωμάτινες φόρμουλες, στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος και οδηγοί με αυτοκίνητα σύμφωνα με το καθεστώς της ατομικής χρονομέτρησης.

Οι συμμετοχές του αγώνα, του οποίου την ευθύνη διοργάνωσης έχει η ΛΑΜΣ, έχουν ήδη ανοίξει, και όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από το σύστημα διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων της ΟΜΑΕ, στη διεύθυνση https://www.e-omae-epa.gr/. Σημειώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, το EKO Racing Dirt Games και η οργανωτική επιτροπή προσφέρουν μία σειρά από διευκολύνσεις στους αγωνιζόμενους, όσον αφορά τη διαμονή τους και τη μεταφορά των αγωνιστικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν με e-mail στη διεύθυνση: info@dirtgames.gr.

Μην ξεχνάμε ότι ο θεσμός το 2019 τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζει η Citroen. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, η COSMOTE TV καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ είναι χορηγός επικοινωνίας._ Δελτίο Τύπου