«Χειμερινή εκδρομή» από την ΦΙΛΠΑ

Κοινοποίησε το άρθρο

Η καθιερωμένη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ «Χειμερινή εκδρομή» πραγματοποιείται υπό το εορταστικό κλίμα των ημερών στις 20 Δεκεμβρίου 2015 στην οποία θα λάβουν μέρος αυτοκίνητα ηλικίας από 30-95 ετών.

Περιποιημένα και καλογυαλισμένα θα συγκεντρωθούν την Κυριακή 20 /12 στην πλατεία Βαρυμπόμπης για να ακολουθήσουν μια προκαθορισμένη διαδρομή προς Αφίδνες. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση οι συμμετέχοντες δεν διαγωνίζονται σε ειδικές δοκιμασίες παρά μόνο απολαμβάνουν την διαδρομή εν όψει των εορτών στην οποία θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και ενημερωτική μιας και θα επισκεφθούμε το «Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου» δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να θαυμάσουν ιστορικά και αγωνιστικά ποδήλατα.

Τα πληρώματα αφού τερματίσουν σε ταβέρνα της περιοχής τους περιμένουν διάφορες Ε Κ Π Λ Η Ξ Ε Ι Σ! Εκεί θα απολαύσουν το γεύμα τους κάτω από μοναδικές μαγικές στιγμές με φίλους και αγαπημένους, συγκεντρωμένοι όλοι μαζί σε ένα εξαιρετικό εορταστικό κλίμα!
Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γραμματεία της ΦΙΛΠΑ στο 210 6534700 ή να στείλουν φαξ στο 210 6533420 ή email στο info@philpa.gr έως τις 16/12/2015 όπου και η λήξη συμμετοχών. Το κόστος ανέρχεται στα 15€ με προαιρετική συμμετοχή στο γεύμα.

A1O