14 Έλληνες στους Παγκόσμιους Τελικούς της IAME

Κοινοποίησε το άρθρο
IAME

Η μεγάλη ώρα του IAME WARRIORS FINAL 2021 (IWF2021) έφτασε! Μετά από μία σεζόν καταιγιστικής δράσης εντός συνόρων, ήρθε η ώρα των Παγκόσμιων Τελικών της IAME για το 2021! Με την Ελληνική αποστολή στην Adria International Raceway, στην Ιταλία, να είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Ζάγκρεμπ, την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας     Το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας είναι ο τέταρτος αγώνας του WRC για το 2024...

MAZDA CX-80 : Big in Japan (video)

Το ολοκαίνουργιο CX-80 είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα της MAZDA στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της ιαπωνικής...

HYUNDAI i30 2024: Διακριτική αναβάθμιση

Διακριτική σχεδιαστική ανανέωση και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζουν το νέο HYUNDAI i30     Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του HYUNDAI i30 συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει...

Η Athens Kart Shop εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που έδωσε η IAME S.p.A. σε αναπλήρωση συμμετοχών που ακυρώθηκαν λόγω Covid-19. Έτσι, ανάμεσα στους 340 οδηγούς απ’ όλο τον κόσμο, δεν θα βρεθούν 7 αλλά 14 (!) ταλαντούχοι warriors από την Ελλάδα, με την IAME S.p.A. να δείχνει ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της στο IAME Series Greece και το Ελληνικό karting.

Η δράση στην ιταλική πίστα έχει ήδη αρχίσει, με τις ανεπίσημες δοκιμές, τις οποίες διαδέχονται σήμερα τα επίσημα και χρονομετρημένα τεστ. Θα ακολουθήσουν τα προκριματικά σκέλη την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα έχουμε τους Τελικούς και τις απονομές στις πέντε κατηγορίες: X30 Mini, X30 Junior, X30 Senior, X30 Master και Z-I. Ποιοι είναι όμως οι εκπρόσωποί μας στη μεγάλη πρόκληση του IWF2021;

Στην κατηγορία X30 Mini η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις οδηγούς: τον επαθλούχο του IAME Series Greece Στυλιανό Κολοβό, τον νικητή της Κλάσης Β Αντώνη Βούρο αλλά και τους Θάνο Ζάχο, Γεράσιμο Βασιλόπουλο.

Στη κατηγορία X30 Junior συμμετέχουν πέντε Έλληνες: ο επαθλούχος Βασίλειος-Γαβριήλ Μηχαϊλίδης, ο Ηλίας Καλιακμάνης, ο Βασίλειος Αποστολίδης και οι Philippe Armand και Jean Paul Karras.

Τέσσερις οδηγοί μας θα δοκιμαστούν στην X30 Senior: ο Χρήστος Σαγανάς που επικράτησε στην ελληνική εκδοχή του θεσμού και οι Γιάννης Ντάφος, Ανδρέας Δεβετζόγλου και Ιωάννης Δήμος.

Τέλος, στην X30 Master, θα μας εκπροσωπήσει ο Δημήτρης Παπαναστασίου.

Φυσικά, στη Ιταλική πίστα βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής του IAME Series Greece, Κώστας Μιχαλόπουλος, ώστε να στηρίξει τις προσπάθειες όλων των εκπροσώπων μας!