1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Βελβεντού

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών βορείου Ελλάδος  εκκίνησε την Κυριακή 05 Μαρτίου με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, υπέρτατοι σύμμαχοι ο καιρός  για την εποχή αλλά και την περιοχή, οι θεατές που πλημύρισαν τον χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βελβεντού και οι 39 τελικά συμμετέχοντες αγωνιζόμενοι.

1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Βελβεντού

Πρωταγωνιστές της 1η Δεξιοτεχνίας Βελβεντού με διοργανωτή τον Σ.Μ.Α.Β. (Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού) οι συνήθης ύποπτοι, Καραστομπαλίδης, Οικονομίδης και Προδρομίδης έκαστος στην κατηγορία του.  Το παρών έδωσαν και τα δύο κορίτσια του Επάθλου, η Αντωνία Αμπατζίδου με την ασημί BMW Z3  και η Αναστασία Βασιλειάδου με την λευκή Toyota Corolla. Το νέο στην δεξιοτεχνία του Βελβεντού ήταν πως μετά από πολλά χρόνια δήλωσαν συμμετοχή και στην κατηγορία Δ, δηλαδή την κατηγορία με τα «φορτηγάκια».

Στην κατηγορία Α ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης με Peugeot 106 ξεκίνησε την σαιζόν εκεί που άφησε την περσινή, δηλαδή με νίκη στην κατηγορία του και καλύτερο χρόνο όλων (53.340), δεύτερος ο συναθλητής του Απόστολος Παπαδόπουλος επίσης με Peugeot 106 (55.750) και τρίτος με διαφορά λιτότερη του μισού δευτερολέπτου ο Γιάννης Καραμανώλης με Toyota Starlet (56.190).

oikonomidis

Στην κατηγορία Β ο Κώστας Οικονομίδης αν και έμεινε από ημιαξόνιο στο πρώτο σκέλος του αγώνα, διόρθωσε την βλάβη και κατάφερε να πάρει με το γνώριμο Fiat Punto την πρωτιά με χρόνο 54.200. Εξαιρετικός αντίπαλός του ο Δημήτρης  Κουνατιάδης ο οποίος αν και οδήγησε παθιασμένα το Opel Kadett ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με χρόνο 56.450. Στην τρίτη θέση με χρόνο 1.00.360 ο Λάζαρος Ζήκος που οδήγησε παραδειγματικά την Toyota Corolla.

Στην κατηγορία Γ την πρωτιά πήρε με δυσκολία ο Απόστολος Προδρομίδης κάνοντας με την Opel Manta χρόνο 53.660 νιώθοντας όμως την ανάσα του δεύτερου με Opel Ascona Θεόκλητου Καρυπίδη και χρόνο 54.090. Τρίτος στην κατηγορία ο εντυπωσιακός στις πλαγιολισθήσεις και γνώριμος από τις αναβάσεις Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος ο οποίος κατάφερε με την θηριώδες και θορυβώδης BMW M3 να κάνει χρόνο 56.710.

Στην κατηγορία Δ στο βάθρο ανέβηκαν οι Απόστολος Ρούσης με Opel Kadett (1.16.100), Γρηγόρης Εμμανουήλ με Toyota Hilux (1.19.070) και  Βασίλης Τσακυργιαννίδης  με Mercedes Vito (1.21.680)

Επόμενος αγώνας του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος η 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ. την Κυριακή 19 Μαρτίου. 

{gallery}agwnes/dexio_velve{/gallery}