1ος Αγώνας Α.Σ.ΠΙΣ. Time Attack Challenge

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο πρώτος αγώνας ατομικής  χρονομέτρησης για το 2017, διοργανώνεται από τον Α.Σ.ΠΙΣ. την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.

Time Attack PosterΎστερα από μία παύση μερικών ετών στις διοργανώσεις αγώνων Ατομικής Χρονομέτρησης, ο Σύλλογος Πίστας Καρτ Νέου Ρυσίου, πήρε την πρωτοβουλία να αναλάβει ξανά οργανώσεις Αγώνων Ατομικής Χρονομέτρησης, με μοναδικό σκοπό να «κεντρίσει» το ενδιαφέρον νέων παρουσιών στο χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Track Day: Το διήμερο θα ξεκινήσει με “Track Day” το Σάββατο 11 Μαρτίου από τις πρωινές έως και τις μεσημεριανές  ώρες, στο οποίο είναι προσκεκλημένοι όλοι οι φίλοι της ταχύτητας και του GP, για να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στην Πίστα.

Time Attack Challenge: O αγώνας θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής, όπου οι οδηγοί θα περάσουν διοικητικό και τεχνικό έλεγχο προκειμένου να κατηγοριοποιηθούν βάση κυβισμού και βάρους αυτοκινήτου. Έπειτα, και μετά την υποχρεωτική ενημέρωση των αγωνιζομένων, θα υπάρχει μία περίοδος ελεύθερων δοκιμών από τις οποίες θα έχουμε μία πρώτη «γεύση» για τις επιδόσεις των οδηγών. Το «κυρίως πιάτο» της ημέρας θα «σερβιριστεί» το μεσημέρι όπου οι οδηγοί θα διαγωνιστούν σε 2 χρονομετρημένα σκέλη των 3 γύρων,  για να καταταγούν στις σχάρες εκκίνησης μαχών. Η ένταση θα κορυφωθεί όταν οι καλύτεροι οδηγοί των κατηγοριών δώσουν μάχη με αντίπαλο τον χρόνο. Οι «κυρίαρχοι» του χρονομέτρου είναι και αυτοί που θα αναδειχθούν νικητές της κάθε κατηγορίας. Η μέρα θα κλείσει με την απονομή στον χώρο του αγώνα αφού πρώτα όμως δημοσιευθούν τα επίσημα αποτελέσματα από την Γραμματεία Α.Σ.ΠΙΣ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

Track Day

                           11:00-15:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος

                         09:00-10:30

Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζομένων

10:30-11:00

Ελεύθερες δοκιμές

11:00-12:00

Έναρξη Χρονομετρημένων

12:00

Tελικός Τεχνικός Έλεγχος

16:30

Δημοσίευση Αποτελεσμάτων

17:00

Απονομή

17:30