2ο Dirt Games 2017: Άνοιξαν οι συμμετοχές !

Κοινοποίησε το άρθρο

Μετά την περσινή επιτυχία, στην πρώτη του κιόλας διοργάνωση, το 2ο Dirt Games επιστρέφει! Την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, έχει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ).

Πρόκειται για έναν φιλικό αγώνα που έχει την έγκριση της ομοσπονδίας και ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος οδηγών που λατρεύουν τη χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας αφορά τόσο αγωνιστικά αυτοκίνητα των κατηγοριών Ν-Α-Ε-R, αλλά και χωμάτινες φόρμουλες και προσμετράει στο Dirt Games Challenge.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, από τις 08.30 έως τις 10.00 στην πίστα που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού Χαλκίδος. Στη συνέχεια και κατόπιν της υποχρεωτικής ενημέρωσης των αγωνιζομένων, θα ξεκινήσει η διαδικασία των χρονομετρημένων (ώρα 10.30), από όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια που θα προκριθούν στον τελικό. Σκοπός του κάθε αγωνιζομένου της ατομικής χρονομέτρησης είναι να καλύψει τη χρονομετρημένη διαδρομή (τρεις γύρους) στο μικρότερο χρόνο πραγματοποιώντας τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους όπου θα μετρηθεί το άθροισμα των δύο καλύτερων γύρων. Ο νικητής προκύπτει από την πραγματοποίηση του καλύτερου συνολικού χρόνου που προκύπτει από τους 2 γύρους. Οι δύο καλύτεροι χρόνοι κάθε κατηγορίας θα συμμετέχουν σε τελικό ενός (1) γύρου. Το μήκος της πίστας Δοκού Χαλκίδος είναι 2300 μέτρα, με τους αγωνιζόμενους να καλύπτουν 6900 μέτρα στις δοκιμές.

Ο αγώνας αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απολαύσει κανείς αγωνιστική οδήγηση σε ασφαλείς συνθήκες και με χαμηλό κόστος. Η περίοδος αιτήσεων συμμετοχής έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 20.00. Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ. 210 8087267, email: agonistiko.auto@gmail.com.