3η Ανάβαση Λιβαδίου – Η ώρα των πρωταγωνιστών…

Κοινοποίησε το άρθρο

Η διαδρομή επανασχεδιάστηκε και ελέγχθηκε, τα μέτρα ασφαλείας οργανώθηκαν και αναπτύχθηκαν, το Warm-up, η αφετηρία και ο τερματισμός σημειώθηκαν και όλα πλέον είναι έτοιμα για να ανοίξουν οι συμμετοχές, έτσι ώστε οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των αγώνων να δείξουν τις προθέσεις τους, για την αναμέτρηση με το χρονόμετρο στα περίπου 4,1 χλμ της οδού που οδηγεί στο πανέμορφο χωριό του Λιβαδίου.

Και την φετινή χρονιά αρωγός και υποστηρικτής είναι ο Δήμος Θέρμης, η τοπική κοινότητα Λιβαδίου, ο πολιτιστικός σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης καθώς και οι εθελοντές πολιτικής προστασίας Θέρμης – Λιβαδίου. Με την βοήθεια όλων αυτών λοιπόν ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, πιστός στις αξίες που τον διέπουν, έχει σχεδιάσει έναν ωραίο και δυνατό αγώνα για όλα τα γούστα.

Η συμμετοχή πρέπει να δηλωθεί σε πρώτη φάση στο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης αγώνων (ΣΔΔΑ) όπου οι αγωνιζόμενοι πληρώνουν το παράβολο το οποίο και ανέρχεται στα 80€ και τα υπόλοιπα 120€ θα πρέπει να πληρωθούν στον παρακάτω λογαριασμό:

6559-137961-040 / Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης / Τράπεζα Πειραιώς.

Οι συμμετοχές κλείνουν επίσημα την Παρασκευή 18 Μαϊου στις 23:59, με την δυνατότητα να δηλωθούν ληξιπρόθεσμες συμμετοχές έως και την Δευτέρα 21 Μαϊου στις 23:59.

Η αγωνιστική διαδικασία ξεκινάει το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει:

08:30 – 10:00 Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος

11:00 Επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά (Ο δρόμος θα κλείσει στις 10:00)

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 το πρώτο αγωνιστικό θα στηθεί στην γραμμή της εκκίνησης στις 11:00 με τον δρόμο να κλείνει και πάλι στις 10:00.

Μετά το πέρας του αγώνα θα ακολουθήσει η απονομή στην κεντρική πλατεία του Λιβαδίου.

Από το Γραφείο Τύπου