3ο RALLY Sprint Βελβεντου “Βαγγέλης Παλαπανίδης”: Με τον φακό…

Κοινοποίησε το άρθρο

Είχε πολύ καλό καιρό, πολλούς πειθαρχημένους θεατές σε ασφαλή σημεία  (γιατί άραγε), πολλούς διαφημιζόμενους στο πρόγραμμα του αγώνα, καλή φιλοξενία, καλό φαγητό και  22 αξιόλογες συμμετοχές.

Ήταν όμως λίγος, τελικά αυτό που λείπει από τους αγώνες τα τελευταία χρόνια είναι το συνεχές και ακατάπαυστο θέαμα το οποίο  μπορούν να δώσουν μόνο οι πολλές συμμετοχές.

Αγωνιστικά ο αγώνας εξελίχθηκε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις με τους Καλούδη – Τοπούζη  να κατακτούν οριακά την πρώτη θέση γενικής και την πρώτη θέση στην C2 μπροστά από τους Μπατσάρα – Γεωργάκα αμφότεροι με Mitsubishi Lancer Evo 8. Στην τρίτη θέση της C2 τερμάτισαν οι Σωτηριάδης – Σπύρου με Subaru Impreza. Την τρίτη θέση γενικής, την πρώτη στην F2 και τον τίτλο του Κυπέλλου βορείου  Ελλάδος κατέκτησαν οι Παυλίδης – Πετρόπουλος με Citroen DS3 R3T Max. Στην F2 την τριάδα συμπλήρωσαν οι Βάτσος – Κυρλαγκίτση με Clio R3 και  Θεοφανίδης Σ. – Θεοφανίδης Χ. με Citroen Saxo VTS. Στην  C3 την νικητήρια τριάδα αποτέλεσαν οι  Παυλίδης – Πετρόπουλος με Citroen DS3 R3T Max, Βάτσος – Κυρλαγκίτση με Clio R3 και Μπακιρτζόπολους – Θωμόπουλος με Peugeot 206 RC.  Στην C4 τερμάτισαν οι Τασιούλας – Ζήσης με Toyota Starlet KP60. Στην C5 τερμάτισαν στις πρώτες τρεις θέσεις οι Θεοφανίδης Σ. – Θεοφανίδης Χ., Δήμος – Ντίτορας και Οροϊλίδης – Σακλελλαρίου όλοι  με Citroen Saxo VTS. Οι Μάστορας – Μάστορας με Peugeot 106 και Σιώμος  – Εμμανουήλ με Toyota Yaris έκαναν το 1-2 στην C6. Άτυχοι της ημέρας οι Κάκαρης – Μπέης οι οποίοι κατάφεραν στο 1ο σκέλος να τουμπάρουν το Peugeot 106 μετά το flying με αποτέλεσμα το αγωνιστικό να υποστεί μεγάλες ζημιές το πλήρωμα όμως να βγει αλώβητο.

14642920 10157589137190444 1326652854 n

 

{gallery}agwnes/velvento2016{/gallery}

Φωτογραφίες: gpimages/Γ. Παπαδόπουλος

Είχε πολύ καλό καιρό, πολλούς πειθαρχημένους θεατές σε ασφαλή σημεία  (γιατί άραγε), πολλούς διαφημιζόμενους στο πρόγραμμα του αγώνα, καλή φιλοξενία, καλό φαγητό και  22 αξιόλογες συμμετοχές.