3ος Αγώνας Rotax Max Challenge την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, Καλαμάτα

Κοινοποίησε το άρθρο

Λίγες ημέρες μόνο έμειναν για τον 3ο Αγώνα του Rotax Max Challenge, που όλοι αγωνιωδώς περιμένουμε. Η Rotax, τολμάει και πάλι, πραγματοποιώντας μετά από αρκετά χρόνια ένα από τα πιο ενδιαφέροντα event της χρονιάς, στο χώρο του Karting, ξεπερνώντας τα σύνορα της Αθήνας.

Στην πίστα καρτ “San Nicolas” της Καλαμάτας, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες ετοιμασίες και τα πάντα είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν τον 3ο Αγώνα της Rotax, με την πλέον εγγυημένη σωστή οργάνωση υψηλού επιπέδου, όπως έχει αποδείξει η ίδια όλα αυτά τα χρόνια.

Το σωματείο έχει φροντίσει η στελέχωση του αγώνα να παραμείνει η ίδια, όπως και στην Αθήνα, αλλά και οδηγοί, ομάδες και όλοι όσοι θα παρευρεθούν και θα συμμετάσχουν στον τρίτο, κατά σειρά αγώνα του Rotax Max Challenge, έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες τους, για να δώσουν το παρόν στον πολυαναμενόμενο αγώνα της χρονιάς!

Το θέαμα για ακόμα μία φορά αναμένεται μεγάλο και οι κινητήρες Rotax Evo, μαζί με τα Rotax Girls που φυσικά θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, θα ανεβάσουν για ακόμα μία φορά την αδρεναλίνη στα ύψη, στην πίστα καρτ της Καλαμάτας.

d7493bd0-09f0-470b-9d62-20548381aaf3