43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων ΑΟΘ- Παίξε το παιχνίδι στην πίστα όχι στην κονσόλα

Κοινοποίησε το άρθρο

Παίξε το παιχνίδι στην πίστα όχι στην κονσόλα. Στο επιτρέπει η ευκολία με την οποία εκδίδεται και πάλι το δελτίο αθλητή ημέρας.

Οι ευεργετικές για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό επιπτώσεις είναι ορατές καθώς σε τοπικό επίπεδο αρκετοί θα λειτουργήσουν αυθόρμητα. Θα αφήσουν πίσω τους άλλη μια ρυτιδιασμένη Κυριακή και θα κατευθυνθούν προς την πίστα «kart house» στο 2ο χλμ. Λαγκαδά – Κολιχκό για να δηλώσουν συμμετοχή στην 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων την οποία διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Πιο απλό και εύκολο δεν γίνετε. Έρχεσαι το πρωί της Κυριακής 20 Μαρτίου με το αυτοκίνητο σου, το οποίο έχει ασφάλεια, το δίπλωμα σου εν ισχύ και ένα κράνος στα μέτρα σου. Στην γραμματεία πληρώνεις το παράβολο των 60 ευρώ +10 ευρώ για το δελτίο αθλητή ημέρας, συμπληρώνεις μια αίτηση, ενημερώνεσαι για την διαδικασία, «περπατάς» την διαδρομή με τους συναθλητές σου, βλέπεις τον αλυτάρχη να την εκτελεί σε ρυθμούς βόλτας, φοράς ζώνη ασφαλείας και κράνος, βάζεις μπρος και πατάς τέρμα το γκάζι εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη σου στιγμιαία στα ύψη. Προσπαθείς να ελέγξεις τους παλμούς κα να θυμηθείς την διαδρομή, από αριστερά ή δεξιά οι περιστροφές στο βαρέλι, δύο ή τρεις, έπεσε η κορίνα στο παρκάρισμα; Πριν το καταλάβεις βλέπεις τον αλυτάρχη να κουνάει την καρό σημαία τερματισμού και τον κόσμο να σε χειροκροτεί. Η επανάληψη είναι εύκολη και την εκτελείς με σιγουριά. Ίσως είναι η Κυριακή στην οποία σε κερδίσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Σίγουρα όμως θα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Κυριακές σου.

Η διασκέδαση, η αδρεναλίνη και το ευ αγωνίζεσθε στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν είναι απαραίτητα προνόμιο των λίγων. Έλα στην παρέα μας και παίξε το παιχνίδι στην πίστα όχι στην κονσόλα.