50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Οι νικήτες στην μακρόχρονη ιστορία του

Κοινοποίησε το άρθρο

Το συναρπαστικό του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι και υπάρχει ως αίσθηση λόγω των αθλητών, των υποστηρικτών, των θεατών και τέλος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

istoriko 49xroniadeth

Μετά τις ειδικές διαδρομές που αφορούν στο συναρπαστικό από την πλευρά του Α.Ο.Θ., και που έπρεπε να δημοσιοποιηθούν το ταχύτερο, σειρά έχουν οι αθλητές που τίμησαν με την συμμετοχή τους τις 49 μέχρι στιγμής διοργανώσεις.

Η κορωνίδα των αγώνων που διοργανώνει ο όμιλος δεν θα ήταν τόσο λαμπερή  χωρίς το ήθος, την αυταπάρνηση, την υπέρβαση και την τεχνική των χιλιάδων αθλητών που συμμετείχαν σε αυτήν. Όλοι οι αθλητές, οι ομάδες τους εν τω συνόλω αλλά και οι οικογένειές τους δίδαξαν πως το 50 είναι εφικτός αριθμός παρά τις απίστευτες αντιξοότητες που γνώρισε η διοργάνωση στο πέρασμα των δεκαετιών.

Ο Α.Ο.Θ. δεν ξεχωρίζει κανέναν, δεν θεωρεί κανέναν λιγότερο ή περισσότερο σημαντικό ούτε νιώθει πιο έντονα αισθήματα για κάποιους.  Αποδέχεται ταπεινά την μικρή ή μεγάλη, την μοναδική ή πολλαπλή προσφορά του κάθε αθλητή, αφού το ζητούμενο είναι να βγει κερδισμένος στο τέλος κάθε αγώνα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός που όλοι αγαπάμε.

O Α.Ο.Θ. αυτό που μπορεί να υποσχεθεί είναι πως θα συνεχίσει να υπηρετεί με συνέπεια  τον μηχανοκίνητο αθλητισμό όπως το έχει πράξει τα τελευταία 50 χρόνια. 

statistika49xroniadeth