Απονομή Κυπέλλων 49ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Κοινοποίησε το άρθρο

Σεμνά και χωρίς τυμπανοκρουσίες διεξήχθη σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της  Δ.Ε.Θ.-Helexpo «Νικόλαος Γερμανός» η απονομή των Κυπέλλων που αφορά στους νικητές του 49ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο δημοσιογράφος κ. Kώστας Χριστόπουλος ο οποίος έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης κ. Σταύρο Μαράτο. Ο πρόεδρος διευκρίνισε τους λόγους για τους οποίους η απονομή έγινε ετεροχρονισμένα και με αυτήν την σεμνότητα, προαναγγέλλοντας πως για το 2017 ο όμιλος σκοπεύει να διεξάγει ένα ολοκληρωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα το οποίο συμπεριλαμβάνει δύο αγώνες ράλλυ, δύο δεξιοτεχνίες και μια ανάβαση.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στο πλήρωμα του Thess-Ambulance, την γιατρό κα. Τσακίρη Κική και τους διασώστες κ. Κουντουρίδη Κωνσταντίνο και κ. Γκιρτζιμάνη Αθανάσιο, για τον επαγγελματισμό που έδειξαν την ώρα του καθήκοντος. Το έργο των σωστά επανδρωμένων ασθενοφόρων που χρησιμοποιεί ο Α.Ο.Θ., με όποιο κόστος, στους αγώνες τους οποίους διοργανώνει, εξήραν ο αλυτάρχης του αγώνα κ. Χαρατάσος Φώτης και ο πρόεδρος αγωνοδικών κ. Κέπετζης Γιάννης. Κύπελλα έδωσαν στους νικητές, τιμώντας τον Α.Ο.Θ. με την παρουσία τους η αντί-περιφερειάρχης κα. Πατουλίδου Παρασκευή, ο πρόεδρος κοινότητας Λιβαδιού κ. Τσιλιπάκος Αριστείδης,  ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της  Δ.Ε.Θ.-Helexpo  κ. Γραμματικός Γιώργος και ο πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. κ. Μαυροματίδης Σάββας.

Ο Α.Ο.Θ. αντιλαμβάνεται την δυσκολία παράστασης πολλών πληρωμάτων στην απονομή λόγο απόστασης ή ανειλημμένων υποχρεώσεων, ευχαριστεί όμως τους κ. κ. Παυλίδη Νικόλαο, Μπρόζο Φώτη, Βογιαντζή Τάσο και Δήμο Χάρη για την παρουσία τους σε αυτήν.

{gallery}agwnes/aoth/deth_2016/aponomes{/gallery}