CarNext.com και Max Verstappen μαζί από το 2020

Κοινοποίησε το άρθρο

Το CarNext.com, η πανευρωπαϊκή online πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας, ανακοίνωσε ότι από το 2020 θα συνεργάζεται με τον οδηγό αγώνων της Formula 1, Max Verstappen.

Κατά τη διάρκεια μιας πολυετούς συνεργασίας, το CarNext.com και ο Verstappen θα συνεργαστούν και στις 23 ευρωπαϊκές αγορές του CarNext.com, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Ισπανίας, των Κάτω Χωρών, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας και της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο 22χρονος οδηγός αγώνων θα εκπροσωπεί το CarNext.com σε όλες τις επικοινωνίες σχετικά με το brand, συμβάλλοντας στην ενημέρωση των καταναλωτών και του κλάδου στο σύνολό του.

Ο Ewout van Jarwaarde, CEO του CarNext.com, δήλωσε ότι: «Στο CarNext.com, είμαστε εδώ για να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και να διαταράξουμε την παραδοσιακή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για τους πελάτες μας. Γι’ αυτό, ανακοινώνω με ενθουσιασμό τη συνεργασία μας με τον οδηγό της Formula 1, Max Verstappen. Μαζί, θα συνεχίσουμε να ξεπερνάμε τα όρια και να διαταράσσουμε το κατεστημένο καθώς επιταχύνουμε την ευαισθητοποίηση γύρω από την επωνυμία CarNext.com. Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός: ο Max φέρνει τη διασκέδαση στους αγώνες, και το CarNext.com φέρνει την απόλαυση στην εμπειρία της αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.»

Ο Max Verstappen δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μου με το CarNext.com. Κάνουν κάτι διαφορετικό, προσφέροντας έναν νέο τρόπο στους ανθρώπους να αγοράσουν αυτοκίνητα και δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν το κατεστημένο. Στη σημερινή εποχή, αγοράζουμε τα περισσότερα πράγματα online, γιατί όχι και τα αυτοκίνητα; Είναι εδώ για να κερδίσουν και ανυπομονώ για όσα θα χτίσουμε μαζί.»