Άλμπον: “Θέλω την θέση στο grid της F1 πίσω”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Άλεξ Άλμπον μιλώντας στα μμε στην διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, υπογράμμισε ότι είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην Formula 1 το 2022, αφού αντικαταστάθηκε φέτος από τον Σέρχιο Πέρεθ.

Ο 24χρονος Βρετανός οδηγός ανέφερε σχετικά με το ότι δεν βρίσκεται στην F1 φέτος πως: “Φυσικά και ήταν κάτι που με στεναχώρησε- θα είναι πάντα κάτι απογοητευτικό, αυτό είναι το όνειρο μου. Πολύ γρήγορα για να είμαι ειλικρινής (το ξεπέρασα) ήταν ένα από αυτά τα πράγματα όπου δεν έχει νόημα να στεναχωριέσαι για τον εαυτό σου, πρέπει να επιστρέψεις σε αυτό και να κάνεις ό, τι μπορείς για να επιστρέψεις. Φυσικά, ο στόχος μου είναι να επιστρέψω με μια θέση τον επόμενο χρόνο και απλά να έχω προετοιμαστεί για αυτόν τον χρόνο-δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί με την φυσική κατάσταση (άλλων οδηγών) ή σχετικά με τον κορονοιό. Οπότε, αυτόν τον χειμώνα ήθελα να είμαι σίγουρος ότι θα είμαι πλήρως σε ετοιμότητα, θα είμαι όσο πιο fit μπορώ, να κάνω όλη την δουλειά με τον προσομοιωτή και ελπίζω να έχω μερικές μέρες που θα μπορώ να οδηγήσω, να κάνω δοκιμές ελαστικών και τέτοια”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Red Bull τον υποβίβασε σε ένα άθλημα, αφού το 2012 στα καρτ είχε ξαναγίνει αυτό στο πρόγραμμα οδήγησης νέων οδηγών λόγων των κακών του αποτελεσμάτων. Σχετικά με αυτό, ο Άλμπον υπογράμμισε ότι πήρε μαθήματα από την προηγούμενη εμπειρία του με το brand και θα τα χρησιμοποιήσει στην τωρινή κατάσταση.