“Δεν θα αποκρύψουμε πληροφορίες από τον Σάινθ”

Κοινοποίησε το άρθρο

Παρά το γεγονός ότι ο Κάρλος Σάινθ θα αποχωρήσει για την Φερράρι την επόμενη σεζόν, η ΜακΛάρεν δεν πρόκειται να του κρύψει τίποτα, σύμφωνα με δηλώσεις του Ζακ Μπράουν.

Συχνά όταν οι ομάδες γνωρίζουν πως οι οδηγοί τους θα αποχωρήσουν από την νέα σεζόν, δεν τους αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες και τα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά, ώστε  να μην τα διαρρεύσουν στους νέους εργοδότες τους.

Παρόλα αυτά, ο Ζακ Μπράουν δεν σκέφτεται έτσι αφού δεν θεωρεί ότι αυτό θα είναι απαραίτητο.

Ο “υπεύθυνος” της ΜακΛάρεν δήλωσε στο Sky Sports ότι: “Θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τη σύντομη σεζόν του 2020. Πιστεύω ότι δεν είναι παραγωγικό να αποκρύπτουμε πληροφορίες. Θα συνεχίσουμε με το πλαίσιο του 2020 και την επόμενη σεζόν. Αν δεν είχε συμβεί η πανδημία του κορονοιού, τώρα θα αναπτύσσαμε τα αυτοκίνητα της νέας γενιάς και εκεί θα ήταν προφανές να μην δείξουμε τα πάντα στον Κάρλος (Σάινθ).

Όμως θα έχουμε καινούργια το 2022. Η ανάπτυξη των αυτοκινήτων έχει σταματήσει, οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε να διατηρούμε την συνεργασία μας με τον Κάρλος (Σάινθ) στον ίδιο βαθμό, θα είμαστε σαν ένα ανοιχτό βιβλίο για τον Σάινθ”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης