Θα δούμε Robert Kubica με Alfa Romeo Racing στην Βαρκελώνη

Κοινοποίησε το άρθρο
Robert Kubica

Ο αναπληρωματικός οδηγός της Alfa Romeo Racing ORLEN, Robert Kubica, θα επιστρέψει στο τιμόνι της C41 στην πίστα της Βαρκελώνης, όπου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 9/5 το Ισπανικό Grand Prix.

Ο Πολωνός, αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας, θα οδηγήσει την C41 κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμαστικής περιόδου, αλλά και τις δύο ημέρες δοκιμών που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην Ισπανία.

Ο Robert Kubica θα είναι ο πρώτος οδηγός της ομάδας που θα δοκιμάσει τα νέα ελαστικά διαμέτρου 18 ιντσών της Pirelli, τα οποία θα εφοδιάσουν τα μονοθέσια του 2022.

Ο δημοφιλής οδηγός (που εξ αιτίας ενός ατυχήματος ουσιαστικά οδηγεί με ένα χέρι) οδήγησε στη Βαρκελώνη τη C41 το Φεβρουάριο και στη συνέχεια επέστρεψε στην πίστα για να κερδίσει τον εναρκτήριο αγώνα του European Le Mans Series τον Απρίλιο.

Εφοδιασμένος με την πλούσια εμπειρία του στην πίστα, ο Kubica θα οδηγήσει το μονοθέσιο του Kimi Räikkönen κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμαστικών του Grand Prix την Παρασκευή, ενώ μετά τον αγώνα θα επιστρέψει στην πίστα την Τρίτη και Τετάρτη 11-12 Μαΐου, όπου θα δοκιμάσει τα ελαστικά προδιαγραφών 2022, διαμέτρου 18 ιντσών.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η ομάδα θα δοκιμάσει τα νέα ελαστικά.