Λεκλέρκ: “Κάναμε καλή δουλειά στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά ζοριστήκαμε στον αγώνα”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Τσάρλς Λεκλέρκ τερμάτισε στην όγδοη θέση του Ιταλικού GP στο Mugello, με τον 22χρονο Μονεγάσκο οδηγό να δηλώνει ότι έχασε την υπομονή του με την έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση της Ferrari SF1000, αφού είχε σε ορισμένα σημεία του αγώνα ευκαιρίες να ανέβει ακόμη και στο βάθρο.

Ο Λεκλέρκ δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Mugello μετά τον αγώνα ότι: “Ήμασταν απλά αργοί, δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσουμε σε αυτό. Δεν είχαμε ρυθμό. Έκανα μια καλή αρχή, έθεσα τον εαυτό μου νομίζω στην καλύτερη πιθανή θέση. Οι δύο Μερσέντες έφυγαν, έτσι είχα καθαρό αέρα, απλά δυσκολεύτηκα πολύ με το αυτοκίνητο”.

Σύμφωνα με το Planet F1, ο 22χρονος Μονεγάσκος οδηγός ανέφερε ότι: ” Πρέπει να δουλέψουμε με ειλικρίνεια και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί σε μερικούς αγώνες στην αρχή της σεζόν δεν ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στις κατατακτήριες δοκιμές και ήμασταν καλύτεροι στους αγώνες.

Τώρα (στο Ιταλικό GP στο Mugello) φαίνεται να έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά χθες στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά στη συνέχεια ζοριστήκαμε πολύ με το αυτοκίνητο στον αγώνα. Ήταν μια δύσκολη στιγμή”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης