Μικ Σουμάχερ: “Αν υπάρχουν κάποιοι “τρελοί” αγώνες όπως πέρσι, θα θέλαμε να βρεθούμε σε ένα βάθρο”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο γιος του επτάκις πρωταθλητή της F1, Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ επεσήμανε σε πρόσφατες δηλώσεις του, τους στόχους της φετινής πρώτης σεζόν του στην F1 με την HAAS, υπογραμμίζοντας ότι ακόμη αν και αποτελεί όνειρο, θα ήθελε να εκμεταλλευτεί το γεγονός αν υπάρξουν “τρελοί” αγώνες όπως πέρσι και εκεί θα επιθυμούσε να στοχεύσει ακόμη και σε ένα βάθρο.

Ο Μικ Σουμάχερ σε συνέντευξη του στο Auto Motor und Sport δήλωσε ότι: “Πρέπει να ξέρουμε με σαφήνεια ποιες είναι οι δυνατότητες του μονοθεσίου. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και να κάνουμε την δουλειά μας. Το καλύτερο πράγμα θα είναι να σκοράρουμε πόντους φυσικά. Και αν υπάρχουν κάποιοι “τρελοί” αγώνες όπως πέρσι, ίσως από αυτό θα θέλαμε να βρεθούμε σε ένα βάθρο. Σίγουρα, αποτελεί ένα όνειρο, αλλά πρέπει να μας επιτρέπεται να ονειρευόμαστε. Πρέπει να πάντα να είμαστε ρεαλιστικοί πρώτα και κατά κύριο λόγο.

Ο πρωταθλητής της F2 συνέχισε λέγοντας ότι: “Θέλω να αφομοιωθώ στην ομάδα πολύ γρήγορα, έτσι θα νιώθω πολύ άνετα και θα αισθάνονται άνετα μαζί μου. Ακόμη και αν είναι ένας μεταβατικός χρόνος, αν μας δοθεί η επιλογή, εάν υπάρχει λίγη τύχη, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να το χρησιμοποιήσουμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης