Μικ Σουμάχερ: “Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να περάσουμε και στο Q2”

Κοινοποίησε το άρθρο

Κακά τα ψέματα, η HAAS δεν εντυπωσίασε στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Μπαχρέιν. Η Αμερικανική ομάδα παρά τις προσθήκες των δύο πρωτοεμφανιζόμενων οδηγών δεν φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και πλασαρίστηκε στις τελευταίες θέσεις του grid της F1.

Πολλές δηλώσεις, έχουν γίνει για την HAAS ότι δεν θα μπορέσει φέτος να περάσει στο Q2 στις κατατακτήριες δοκιμές των αγώνων, με τον Γερμανό οδηγό, Μικ Σουμάχερ να επισημαίνει σε δηλώσεις του στο Autosport.com ότι θεωρεί πως υπάρχουν δυνατότητες να περάσουν κάποιες φορές φέτος στο δεύτερο κομμάτι των κατατακτήριων δοκιμών.

Ο γιος του εφτάκις πρωταθλητή της F1 Μίχαελ Σουμάχελ, Μικ ανέφερε σχετικά με το αν έχει την δυνατότητα να περάσει η HAAS σε κάποιους αγώνες στο Q2 ότι: “Είμαι αισιόδοξος, ναι. Θα δουλεύουμε για το καλό μας. Θα εργαστώ πολύ για τον εαυτό μου. Παρατηρώ να υπάρχει κίνητρο στην ομάδα και δεν βλέπω για πιο λόγο να μην μπορούμε να μην έχουμε αισιοδοξία καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, ότι μπορούμε – να ελπίζουμε κάποια στιγμή – πως θα μπούμε σε Q2s στις κατατακτήριες δοκιμές”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης