Οκόν: “Περίμενα ενάμιση χρόνο για να επιστρέψω στο grid της F1”

Κοινοποίησε το άρθρο

Η πρεμιέρα της F1 πήρε παράταση για τέσσερις μήνες, με το Αυστριακό GP να είναι προ των πυλών (5/7) και τον Οκόν να δηλώνει πως έκανε υπομονή ενάμιση χρόνο για να επιστρέψει στο grid της F1.

Με τη Renault στο τεστ του Άμπου Ντάμπι ο Ocon

Ο νέος οδηγός της Ρενό, προερχόμενος δανεικός από την Μερσέντες Σεμπαστιάν Οκόν δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Περίμενα ενάμιση χρόνο για να επιστρέψω στο grid της F1, για αυτό το λόγο είμαι πολύ χαρούμενος εν όψει του πρώτου αγώνα της σεζόν. Νιώθω φανταστικά που ξεκινάμε την σεζόν. Έχουμε θέσει τους στόχους μας, γνωρίζουμε τι θέλουμε να πετύχουμε στην πίστα και γνωρίζω τι πρέπει να κάνω πίσω από τους τροχούς. Έχουμε κάνει πολύ δουλειά για αυτόν τον πρώτο αγώνα. Είμαι σε μια σπουδαία ομάδα, οδηγώ ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο και είμαι αδιαμφισβήτητα πεινασμένος για αυτό (να επιστρέψω). Ξέρω ότι στην Αυστρία στο παρελθόν η ομάδα δεν τα πήγε πολύ καλά, αλλά αυτό θα φροντίσουμε να αλλάξει την φετινή σεζόν. Κάναμε καλή εμφάνιση στην Βαρκελώνη (στο testing) και σίγουρα μάθαμε πολλά από εκεί”.

Ο 23χρονος Γάλλος πιλότος πρόσθεσε ότι: “Το (αυτοκίνητο στο testing) φαινόταν πολλά υποσχόμενο. Έχουμε βέβαια αναβαθμίσει το αμάξι με νέα πράγματα. Θα γίνει μεγάλη συλλογή δεδομένων την Παρασκευή (3/7) για να δούμε που έχουμε βελτιωθεί, τι άλλο μπορούμε να αλλάξουμε. Ανυπομονώ για αυτό και στοχεύουμε να βγούμε στους βαθμούς”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης