Πέρεθ: “Επικοινωνήσαμε με μια ομάδα στο paddock, βέβαια έχω συμβόλαιο εδώ και για του χρόνου”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Σέρχιο Πέρεζ αποκάλυψε ότι ήδη βρίσκεται σε επαφές και έχει επικοινωνία και με άλλες ομάδες της F1, με τις φήμες για την μετακόμιση του Σεμπάστιαν Φέτελ στην Άστον Μάρτιν από το 2021 να φουντώνουν.

Ο Μεξικανός οδηγός της  Racing Point ψηφίστηκε ως ο οδηγός του αγώνα στο GP της Στυρίας, αφού από την 17η θέση στην οποία ξεκίνησε, τερμάτισε έκτος.

We should all worry about Racing Point's pace, says Red Bull boss ...

Ο Πέρεθ δήλωσε στην συνέντευξη τύπου στην Βουδαπέστη, όπως διαβάζουμε στο Autosport ότι: “Στην Formula 1, δεν ξέρεις ποτέ αν θα αγωνιστείς, μέχρι να ξεκινήσεις ένα αγώνα. Έτσι έχουν τα πράγματα. Ξέρω βέβαια ότι έχω συμβόλαιο. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας, προφανώς βγήκαν στην φόρα οι φήμες και στην πραγματικότητα επικοινωνήσαμε με μια ομάδα στο paddock – δεν θα πω ονόματα, φυσικά-και επιπρόσθετα (μιλήσαμε) και με τις άλλες ομάδες για άλλα θέματα, το ήταν λίγο έκπληξη γιατί έχω συμβόλαιο εδώ (στην Racing Point) για τον επόμενο χρόνο”.

Ο Πέρεθ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μόνο φήμες. Τίποτα άλλο δεν θέλω να προσθέσω από την πλευρά μου, εκτός από ότι έχουμε υπογράψει συμβόλαιο”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης