Προστ για Χάμιλτον : “Έχει έξι, θα έλεγα τα οχτώ ότι θα τα κατακτήσει εύκολα”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο θρύλος της F1 Άλεν Πρόστ επεσήμανε ότι μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να κυνηγάει φέτος τον έβδομο τίτλο του, αλλά κατά την άποψη του μπορεί εύκολα να κατακτήσει εύκολα τον όγδοο τίτλο και να έχει στην κατοχή του το ρεκόρ με τα περισσότερα πρωταθλήματα.

Ο ‘Αλεν Πρόστ ανέφερε σε συνέντευξη στο Reuters για τον Λιούις Χάμιλτον ότι: “Έχει έξι (πρωταθλήματα), θα έλεγα τα οχτώ (ότι θα τα κατακτήσει) εύκολα. Δεν μπορώ να δω κανέναν (άλλο) για να κερδίσει την φετινή χρονιά. Ίσως τον Βάλτερι (Μπότας). Εξαρτάται από το πόσους αγώνες έχει και αν χάσει ένα ή δύο από μηχανικό πρόβλημα, δεν ξέρεις (τι γίνεται). Έχουν το ίδιο αυτοκίνητο. Αλλά δεν βλέπω κανένα άλλο μονοθέσιο να μπορεί να κερδίσει (το πρωτάθλημα) κόντρα στην Μερσέντες φέτος και τον επόμενο χρόνο. Μετά, δεν ξέρω. Ίσως, η Ρενό.”

Prost: Hamilton, Mercedes success proves number one and two is ...

Ο Προστ συνέχισε λέγοντας ότι: ” Όσο πιο σταθερός είναι σε μια ομάδα, τόσο πιο σταθερός είναι στη ζωή του, μπορείτε να δείτε ότι είναι καλύτερα. Το να πάρεις από τον Λιούις το παγκόσμιο πρωτάθλημα, ιδιαίτερα τώρα με αυτό το αυτοκίνητο και την ομάδα, είναι πολύ δύσκολο. Σχεδόν απίστευτο σε νορμάλ καταστάσεις”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης