Ρόσμπεργκ: “Από όλους ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός ήταν ο Σουμάχερ”

Κοινοποίησε το άρθρο

Lewis Hamilton Will Break Michael Schumacher's Records, Predicts Nico Rosberg

Σε δηλώσεις του ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι “ολοκληρωμένος” οδηγός σε σχέση με όλους τους άλλους.

Ο Λιούις Χάμιλτον κατέκτησε φέτος τον έβδομο τίτλο στην F1, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ ο Βρετανός οδηγός πέρα από αυτό, τον πέρασε στα στατιστικά για τις περισσότερες νίκες και τις περισσότερες pole position.

Τελευταία γίνονται πολλές δηλώσεις σχετικά με το ποιος από τους δύο οδηγούς έχει πετύχει περισσότερα και φυσικά δεν λείπουν συγκρίσεις, με τον Νίκο Ρόσμπεργκ σε συνέντευξη του στην Γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung να εκφράζει την δική του άποψη για το θέμα.

Ο Γερμανός οδηγός δήλωσε ότι: “Ο Σουμάχερ ήταν σίγουρα ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός αγώνων από όλους. Ο τρόπος που δραστηριοποιήθηκε σε αυτό το άθλημα, το κίνητρο που είχε να βελτιώσει τον εαυτό του και η ομάδα του να βοηθάει σε κάθε πιθανό τομέα, αυτό είναι κάτι πολύ μεγάλο. Δεν νομίζω να ξαναγίνει για δεύτερη φορά στην Formula One.”

Formula 1: «Μάχη» για τον τίτλο για Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | iefimerida.gr

Ο Ρόσμπεργκ βέβαια μίλησε και για τον Χάμιλτον, επισημαίνοντας ότι: “Ο Χάμιλτον είναι ένα φυσικό ταλέντο, ένας οδηγός από άλλο πλανήτη. Κάθεται στο αμάξι και είναι απίστευτα γρήγορος, που είναι κάτι αρκετά εντυπωσιακό”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης