Ρόσμπεργκ: “Το ότι νίκησα τον Χάμιλτον με τον ίδιο αυτοκίνητο μου δίνει μια έξτρα επιβεβαίωση για την επιτυχία μου”

Κοινοποίησε το άρθρο

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην Augsburger Allgemeine ο Νίκο Ρόσμπεργκ μίλησε για τον Λιούις Χάμιλτον και για το ότι εκτιμά ιδιαίτερα το ταλέντο του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της F1.

O Ρόσμπεργκ ανέφερε ότι: “Ναι, ο Χάμιλτον έχει απίστευτο ταλέντο και το καλύτερο αυτοκίνητο. Ο μόνος που μπορεί να πάει πιο κοντά του είναι ο Μαξ Βερστάπεν. Ίσως και ο νέος του team-mate, Σέρχιο Πέρεθ, αν το μονοθέσιο της Ρεντ Μπουλ τα πάει καλά. Από την άλλη μεριά, υπάρχει και ο team-mate του στην Μερσέντες, Βάλτερι Μπότας. Αλλά, μαζί του (εννοεί με τον Χάμιλτον), οι ευκαιρίες για τον Φιλανδό οδηγό λιγοστεύουν και κάθε χρόνο δεν τα καταφέρνει”.

https://twitter.com/MercedesStats/status/1359077069309755396

Ο Ρόμσπεργκ συνέχισε λέγοντας ότι: “Ήξερα πόσο καλός ήταν (ο Χάμιλτον). Ήταν πολύ καλός οδηγός. Για τον έξω κόσμο, (με τα εφτά πρωταθλήματα) είναι τώρα πλέον μια επιβεβαίωση ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ακόμη και με τίτλους. Το ότι τον νίκησα με τον ίδιο αυτοκίνητο μου δίνει μια έξτρα επιβεβαίωση για την επιτυχία μου”.

Σχετικά με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Νίκο Ρόσμπεργκ επεσήμανε ότι: “Ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) χρειαζόταν μια αλλαγή. Ήταν σε κακό mood στην Φερράρι, που δεν ήταν πλέον μια ωραία εμπειρία τον τελευταίο καιρό. Είμαι χαρούμενος που έχει βρει μια νέα ευκαιρία. Στην Άστον Μάρτιν θα είναι ήρωας ξανά και θα πανηγυρίσει πάλι. Με την επιτυχία θα μπορεί να είναι ξανά ο ίδιος. Παραμένει ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης