Σάινθ: “Το ότι ο Λεκλέρκ δεν είπε κάτι κακό για το αυτοκίνητο είναι κάτι θετικό”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Κάρλος Σάινθ της Φερράρι υπογράμμισε ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα γράφονται σχετικά με την Μερσέντες ή για κάποια άλλη ομάδα σχετικά με τα pre-season testing, ενώ επεσήμανε πως το γεγονός ότι ο team-mate του, Τσάρλς Λεκλέρκ δεν είπε κάτι κακό για το αυτοκίνητο, είναι κάτι θετικό.

Η Γερμανική ομάδα έχει μπει με δυναμική στην σεζόν του 2021 με την προοπτική να κατακτήσει το όγδοο σερί πρωτάθλημα οδηγών ή κατασκευαστών, όμως το τριήμερο της pre season για το Μπαχρέιν δεν πήγε τόσο καλά και δημιούργησε αμφιβολίες.

https://twitter.com/Carlossainz55/status/1370451817411309569

Ο Ισπανός οδηγός της Φερράρι, Κάρλος Σάινθ δήλωσε στην Mundodeportivo.com ότι: “Δεν πιστεύω τίποτα από όσα γράφονται για την Μερσέντες ή διαβάζω για τις άλλες ομάδες. Είναι ακόμη πολύ νωρίς.

Δεν ξέρω πότε θα είμαι στο 100% με το αυτοκίνητο, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε να κάνουμε περισσότερους αγώνες. Είτε περισσότερο είτε λιγότερο, ότι έχουμε δει από το μονοθέσιο είναι αυτό που περιμένουμε.

Είμαι χαρούμενους με αυτό που βλέπουμε και σχετικά ικανοποιημένος από την συσχέτιση μεταξύ της πίστας και του προσομοιωτή. Και τώρα αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι να δούμε που βρίσκονται οι άλλοι.

Η Ρεντ Μπουλ φαίνεται καλή, η ΜακΛάρεν είμαι σίγουρός ότι θα είναι σε αυτό το επίπεδο, γιατί το αυτοκίνητο, απλά θα έχει μικρότερο κινητήρα, επιτρέπει ήδη να βελτιωθεί η αεροδυναμική του αυτοκινήτου και να έχει περισσότερη ισχύ, που γίνεται όλο και καλύτερη.

Οπότε, η ΜακΛάρεν θέλει να κάνει το βήμα μπροστά. Η Alpine επίσης δεν μοιάζει κακή και τώρα είναι η ώρα που πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι μπορεί η Φερράρι να κάνει”.

https://twitter.com/Carlossainz55/status/1369690604519763968

Ο Ισπανός πιλότος ανέφερε επίσης ότι: “Δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάτι, επειδή δεν ξέρω το αυτοκίνητο της περσινής χρονιάς και δεν ξέρω πραγματικά πόσο πρόοδο έχουν κάνει.

Θεωρητικά, τα μονοθέσια της φετινής χρονιάς θα είναι πιο αργά, επρόκειτο να έχουν άλλα χαρακτηριστικά και το ότι ο Τσάρλς (Λεκλέρκ) δεν είπε κάτι κακό για το αυτοκίνητο είναι πολύ θετικό πράγμα.

Από την δική μου σκοπιά, επικεντρώνομαι στον εαυτό μου, στο να προσπαθήσω να μαθαίνω για το αυτοκίνητο, την ομάδα, να προσπαθώ να υιοθετώ πράγματα, να νιώθω πιο άνετα. Οπότε, δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις ακόμα επειδή δεν έχω την ανάλογη εμπειρία.

Κατ εμέ, το αυτοκίνητο δεν είναι στο 100% και δεν το πηγαίνω επίσης στα όρια, οπότε δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να το οδηγήσω”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης

Follow me on Twitter