Τζιοβινάτσι: “Ελπίζουμε ότι θα είναι πιο εύκολο φέτος να πάρουμε πόντους”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Ιταλός οδηγός της Άλφα Ρομέο, Αντόνιο Τζιοβινάτσι επεσήμανε σε δηλώσεις του στο Motorsport.com ότι η Φερράρι του έχει θέσει σαφείς στόχους, καθώς σε λίγο θα βρεθεί στην τρίτη του σεζόν στην F1.

Ο Τζιοβινάτσι δήλωσε ότι: “Για την Φερράρι είναι αρκετά σαφές. θέλουν να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως οδηγός και μετά να παίρνω αποτελέσματα. Αυτό είναι ξεκάθαρο για μένα, οπότε είναι ο στόχος μου για την νέα σεζόν. Και από την άλλη πλευρά, θα ήθελα να δουλέψω πολύ καλά με την ομάδα που ήμασταν μαζί τις τελευταίες δύο σεζόν και εγώ τους νιώθω σαν οικογένεια ήδη εδώ γιατί θα είναι η τρίτη σεζόν μου. Είναι ωραίο που θα ξαναδουλέψουμε μαζί και με τον Κίμι Ραικόνεν κιόλας. Χάρη σε αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολο να εξελιχθώ ως οδηγός”.

Ο Ιταλός οδηγός συνέχισε λέγοντας ότι: “Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα καλύτερο αυτοκίνητο και θα είναι πιο εύκολο να πάρουμε πόντους. Ελπίζουμε επίσης ότι μπορούμε να έχουμε μια μεγάλη βελτίωση όσον αφορά την απόδοση. Και έπειτα επίσης όσον αφορά τα αποτελέσματα. Πάντα προσπαθώ να πιέσω τα παιδιά, την ομάδα, να τα πηγαίνω πάντα καλά. Θεωρώ στο τέλος τα πάμε πολύ καλά- πάντα βλέπω τα παιδιά να έχουν πολύ κίνητρο. Φυσικά όταν σκοράρεις πόντους, πάντα στο επόμενο αγώνα το κίνητρο είναι ακόμη μεγαλύτερο, αλλά δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ για τα παιδιά και για την ομάδα μου, επειδή πάντα πιέζουν σκληρά και είναι ωραίο να το βλέπεις αυτό σε αυτή τη δύσκολη σεζόν”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης