Τζιοβινάτσι: “Το όνειρο μου είναι να πάρω ένα βάθρο με την Άλφα Ρομέο”

Κοινοποίησε το άρθρο

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Crash ο Ιταλός οδηγός, Αντόνιο Τζιοβινάτσι δήλωσε ότι το όνειρο του και ο κύριος στόχος του είναι να πάρει ένα βάθρο με την Άλφα Ρομέο.

Ο Τζιοβινάτσι ανέφερε ότι: “Συνολικά την περσινή σεζόν (2019) είχαμε ένα δυνατό αυτοκίνητο, και στο κομμάτι του κινητήρα και παντού. Αυτή τη σεζόν (2020) δυσκολευτήκαμε λίγο περισσότερο, αλλά σχετικά με την εμφάνιση μας, για εμένα είμαι χαρούμενος. Επίσης, με την ομάδα, νομίζω ότι βελτιωθήκαμε πολύ από τον πρώτο αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο μας αλλά και για να έχουμε καλύτερο μονοθέσιο για την επόμενη σεζόν και αυτός είναι ο στόχος μας, να έχουμε ένα καλύτερο μονοθέσιο από τον πρώτο αγώνα το 2021”.

Ο Τζιοβινάτσι συνέχισε λέγοντας ότι: “Ελπίζουμε να έχουμε ένα καλύτερο μονοθέσιο για να παλέψουμε για περισσότερους βαθμούς. Αυτόν τον χρόνο (το 2020) ήταν λίγο δύσκολα, θα παίρναμε δύο πόντους αν γινόταν χαμός ή αν συνέβαινε κάτι μπροστά και θέλουμε να παλεύουμε σε κάθε αγώνα για πόντους. Το όνειρο μου φυσικά είναι να πάρω ένα βάθρο με την Άλφα Ρομέο, επειδή θα είναι κάτι σπουδαίο και για μένα και για την ομάδα μου. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου, αλλά φυσικά χρειαζόμαστε ένα καλύτερο μονοθέσιο για να είμαστε πιο κοντά στους βαθμούς και μετά θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε σε κάποιους αγώνες που θα συμβεί κάτι, ακόμη και για βάθρο”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης