GP Μπαχρέιν: Νικητής ο Χάμιλτον στον απόηχο του ατυχήματος του Γκροζάν

Κοινοποίησε το άρθρο


Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε ακόμη μια νίκη στην φετινή σεζόν στην F1, με τις δύο Ρεντ Μπουλ των Μαξ Βερστάπεν και Αλεξάντερ Άλμπον να μένουν στην δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ όλοι είναι συγκλονισμένοι με το ατύχημα του Ρομέν Γκροζάν.

Ο Χάμιλτον δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Ο αγώνας είχε πολλές απαιτήσεις και ο Μαξ Βερστάπεν είχε μεγάλη ταχύτητα σήμερα. Το ένιωθα πολύ αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα, που έχω το προνόμιο να παίρνω ένα ακόμη τέτοιο αποτέλεσμα.

Για το ατύχημα του Γκροζάν, έχω να πω ότι ήταν μια σοκαριστική εικόνα να την βλέπουμε. Όταν παίρνουμε ένα αυτοκίνητο F1, ξέρουμε ότι έχει ρίσκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που το halo δούλεψε”.

Ο Βερστάπεν ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: “Στην αρχή ήταν τρομακτικά-είδα την κόκκινη σημαία και πολύ φωτιά. Ευτυχώς ο Ρομέν (Γκροζάν) φαίνεται ότι είναι οκ. Δεν είχαμε επιθετική στρατηγική σήμερα και είχαμε ένα αργό πιτ στοπ, με την δεύτερη θέση να μην φαίνεται άσχημη”.

Ο Άλμπον επεσήμανε ότι: “Τα παιδιά έκαναν απίστευτή δουλειά και αυτοκίνητο ήταν μια χαρά μετά την σύγκρουση της Παρασκευής. Νιώθω ότι στους τελευταίους αγώνες τα πηγαίνουμε ακόμη καλύτερα και καλύτερα”.

https://twitter.com/F1/status/1333101724119261184

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης