H βαθμολογία για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος

Κοινοποίησε το άρθρο

Όπως είναι λογικό, μετά από μόλις δύο αγώνες το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα βαθμολογικά την δυναμική του.

Στην κλάση έως 1400 κ. εκ. προηγείται ο Μπαξεβανάκης Αντώνης από τον ΟΦΑΔ με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στην κλάση 1401-1600 κ. εκ. ισοβαθμούν οι Καρλιώτης Κωνσταντίνος από τον ΣΜΑΚ με νίκη στην Ανάβαση Λιβαδίου και ο Κουτσοδήμος Κωνσταντίνος από την ΛΑΜΚΕ με νίκη στην Ανάβαση Βλάστης.

Στην κλάση έως 2000 κ. εκ. επικρατεί με δύο στις δύο νίκες ο Παρασκευαϊδης Γιώργος από την ΑΛΠ.

Στην κλάση Formula Saloon FSA οι Στραβοκώστας Νικόλαος από την ΛΑΜΚΕ με νίκη στην Ανάβαση Βλάστης και ο Αντωνιάδης Νικόλαος από την ΑΣΠΙΣ με νίκη στην Ανάβαση Λιβαδίου μοιράζονται την πρώτη θέση ενώ στην κλάση Formula Saloon FST προηγείται o Λαζαρίδης Κωνσταντίνος από τον ΟΦΑΔ.

Έτσι η βαθμολογία πριν από την Ανάβαση Φλώρινας  διαμορφώνεται  ως εξής:

Στις παροχές που  αφορούν στους συμμετέχοντες στην 1η Ανάβαση Φλώρινας πέρα από τις δύο διανυκτερεύσεις και τα δύο γεύματα (7 και 8 Ιουνίου) η οργάνωση προσφέρει δωρεάν μεταφορά των αγωνιστικών από τις πόλεις Βόλος- Λάρισα-Ελασσόνα, Δράμα-Σέρρες-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη- Γιαννιτσά-Βέροια.

Για πληροφορίες που αφορούν στις αυτοκινητάμαξες μπορείτε να καλείται τον κ. Χαράλαμπο Κόκκαλη στο τηλέφωνο 6940275601

Υπενθυμίζουμε πως για λόγους ασφάλειας η ειδική διαδρομή θα «κλείσει» για την κυκλοφορία στις 9.30 π.μ. τόσο το Σάββατο 08.06. στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά όσο και την Κυριακή 09.06. την ημέρα του αγώνα.

Η 1η Ανάβαση Φλώρινας, ο τρίτος αγώνας του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος θα φέρει τους πρωταγωνιστές πιο κοντά βαθμολογικά δίνοντας στους αθλητές ένα επιπλέον κίνητρο συμμετοχής στον επόμενο αγώνα του Κυπέλλου, που είναι η Ανάβαση Νιγρίτας στις 01.09.

Η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται καλή επιτυχία και ασφαλή περάσματα σε όσους αθλητές δηλώσουν συμμετοχή.

Γραφείο Τύπου 1η Ανάβαση Φλώρινας

Φωτογραφία: αρχείο Ν. Αντωνιάδη