Η Hyundai Motorsport κατέκτησε τη 2η θέση στο Ράλι Σουηδίας

Κοινοποίησε το άρθρο

Η HyundaiMotorsport γιόρτασε μια ακόμη θέση στο πόντιουμ με τον HaydenPaddon, ο οποίος σφράγισε τη δεύτερη θέση στο Ράλι Σουηδίας, το δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τηςFIA 2016 Ράλι (WRC).

Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η HyundaiMotorsportέχει πάρει back-to-back τερματισμούςστο WRC και αντιπροσωπεύει το δεύτερο βάθρο για το Νέας Γενιάςi20 WRC που έκανε το ντεμπούτο του στο Ράλι του Monte-Carlo τον περασμένο μήνα.

Υπογραμμίζονταςτις επιδόσεις του νέου οχήματος, ο DaniSordo πρόσθεσε για δεύτερη φορά την παρουσία του στα έξι κορυφαία αποτελέσματα στους αγώνες ράλι του 2016, τερματίζοντας στην έκτη θέση. Ο ThierryNeuville εξασφάλισε επίσηςτον τερματισμό και των τριών οχημάτων τηςΝέαςΓενιάςi20 WRC ολοκληρώνοντας το ράλι.

Για τουςHaydenPaddon και τον συνοδηγό του JohnKennard, η δεύτερη θέση τουςισοδυναμεί με το προηγούμενο καλύτερο τουςαποτέλεσμά – επιτεύχθηκε στη Σαρδηνία (Ράλι Ιταλίας) την περασμένη σεζόν του 2015 – και η βαθμολογία των 18 εργοστασιακών πόντων για την ομάδα, που είναι τώρα μόλις πέντε πόντουςπίσω απότην ομάδα τηςVolkswagenMotorsport που ηγείται της διοργάνωσης.

Ο HaydenPaddon δήλωσε: «Ένα βάθρο είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα για μένα και όλους στην ομάδα. Ελπίζαμε να είχε ένα λιγότερο αγχωτικότερματισμό στο ράλι, αλλά δυστυχώς, είχαμε μια μικρή διαρροή νερού από το ψυγείο μετάαπό χτύπημα σε ένα κορμό κατά τη διάρκεια του αγώνα, το οποίο απαιτεί μερικές γρήγορες επισκευές. Ευτυχώς, ήμασταν σε θέση να βρούμε μια προσωρινή λύση και να επιστρέψουμε στο servicearea με τη δεύτερη θέση μας ανέπαφη! Είχαμε ένα καλόΣαββατοκύριακο και αισθάνθηκα πολύάνετα με Νέας Γενιάςi20 WRC. Στο μέλλον, θα παλέψουμε περισσότερο για τη νίκη, αλλάθα χρειαστεί λίγο περισσότερη δουλειάστην οδήγηση μου και στο set-up του αυτοκινήτου. Δεν είμαστε πολύ μακριάαπό το στόχο μαςκαι προς το παρόν, είμαστε ευχαριστημένοι με τη δεύτερη θέση. “

160215 WRC Sweden Podium 1

Η HyundaiMotorsportέχει πλέον κατακτήσει δέκα θέσειςστο βάθρο, έχονταςεισέλθει στο WRC το 2014. Με τη Νέα Γενιάi20 WRC συνεχίζει να παρουσιάζει βελτιωμένεςεπιδόσεις και την ικανότητά της να ανταγωνιστεί την κορυφή της διοργάνωσης. Η ομάδα τηςHyundaiMotorsport θα αγωνισθεί και πάλι σε μόλις λίγες εβδομάδες στο Μεξικό, όπου φιλοξενεί τον 3ο γύρο του Πρωταθλήματοςτου 2016.