Rotax Max Challenge 2021 : Το πρόγραμμα αγώνων 2021

Κοινοποίησε το άρθρο
Rotax MAX Challenge 2021

Τρία τοπικά έπαθλα του Rotax MAX Challenge 2021 σε Χανιά-Κρήτη-Νότια Ελλάδα, σε Σέρρες-Βόρεια Ελλάδα και Αθήνα-Κεντρική Ελλάδα που θα αναδείξουν του τοπικούς ”επαθλούχους” των κατηγοριών, ανά περιφερειακό τομέα.

Η βαθμολογία των ανά δύο τοπικών αγώνων Rotax Max Challenge 2021 θα γίνεται με το σύστημα της Rotax και θα αναδεικνύει τον εκάστοτε ανά κατηγορία περιφερειακό επαθλούχο.

Πρόγραμμα αγώνων Rotax MAX Challenge 

Τοπικά Rotax MAX Challenge

Χανιά-Κρήτη-Νότια Ελλάδα

  1. 22-23 Μαΐου
    2. 18-19 Σεπτεμβρίου

Σέρρες-Βόρεια Ελλάδα

  1. 19-20 Ιουνίου
    2. 11-12 Σεπτεμβρίου

Αθήνα-Κεντρική Ελλάδα
1. 12-13 Ιουνίου
2. 02-03 Οκτωβρίου
 

Τελικός 2021
23-24 Οκτωβρίου  

(Η πίστα και ο τόπος δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα)

Υπερ Επαθλούχοι 2021
Η βαθμολογία του οδηγού από το καλύτερο σύνολο ενός τοπικού θεσμού θα τον συνοδεύει στον Ελληνικό τελικό του 2021. Τα αποτελέσματα δε αυτού θα προστίθενται στην βαθμολογία του και από το σύνολό τους θα αναδεικνύεται ο Έλληνας Υπέρ Επαθλούχος, ανά κατηγορία!
Σημ.: Δεν προστίθενται βαθμοί από διαφορετικές περιφέρειες. Αν οδηγός έχει λάβει μέρος σε δύο μόνο αγώνες, διαφορετικών περιφερειών και στον Ελληνικό τελικό θα προστεθεί στην βαθμολογία του το υψηλότερο σύνολο από την μία του συμμετοχή και η τελική βαθμολογία για τον τίτλο του Υπερ Επαθλούχου στην κατηγορία του θα διαμορφώνεται με σύνολο της του αγώνα αυτού και του τελικού. Εξυπακούεται ότι αν έχει λάβει μέρος σε δύο αγώνες της ίδιας περιφέρειας θα μετρούν και οι δύο συν του τελικού.
Ένας τελικός, MAX Challenge για τα εισιτήρια στο Παγκόσμιο Rotax Grand Final 2021.  
Με την προϋπόθεση πως έχει συμμετάσχει σε δύο αγώνες της αυτής τοπικής περιφέρειας ο κάθε οδηγός θα μπορεί να λάβει μέρος στο μεγάλο Ελληνικό τελικό του Rotax MAX Challenge 2021.

Στους νικητές των κατηγοριών θα δοθούν και τα εισιτήρια της συμμετοχής τους στον Παγκόσμιο τελικό του  Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021.

Παράλληλα από το σύνολο των βαθμών σε κάθε κατηγορία που έχει συγκεντρώσει ο οδηγός από την συμμετοχή του στην περιφέρεια (όπως αναφέρεται παραπάνω) συν του τελικού θα αναδεικνύεται ο εκάστοτε Υπερ-Επαθλούχος!

H Rotax Hellas σας συστήνει σε πρώτο χρόνο να μείνετε συντονισμένοι στην καταπολέμηση της πανδημίας. Υπομονή τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σχεδιάζοντας νοερά πως ”καθαροί” πλέον θα έρθουν μέρες υπέροχες. Το φετινό ξεχωριστό Rotax MAX Challenge αρχίζει στις 22 Μαΐου από τα μαγικά Χανιά και την υπέροχη πίστα εκεί.