Ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά το 45ο Ράλλυ Θερμαϊκού

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. προσπάθησε να πάει ένα βήμα μπροστά με την βοήθεια της τεχνολογίας και το πέτυχε. Μετάδωσε ζωντανά και διαδικτυακά την 2η Ανάβαση Νιγρίτας με απόλυτη επιτυχία.

Τρεις κάμερες στην ειδική και μια σε ένα από τα αγωνιστικά μετέδιδαν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη του αγώνα. Μάλιστα στον τερματισμό οι αγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τον αγώνα τους on camera κάτι που δεν έχει γίνει πότε ξανά. Τα όποια προβλήματα σημειώθηκαν στην ενδιάμεση κάμερα έχουν να κάνουν με το δίκτυο τηλεφωνίας και όχι με την τεχνογνωσία του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. να κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε.  

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί  και οι όποιες ατέλειες θα διορθωθούν. Η προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι υπόθεση όλων, ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. το αποδεικνύει έμπρακτα για άλλη μια φορά για αυτό και  θα μεταδώσει το 45ο Ράλλυ Θερμαϊκού διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο με 4 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε εκκίνηση, μέσο της ειδικής, service  park και η τέταρτη σε ένα αγωνιστικό. Συνδεθείτε στο www.soaave.gr και παρακολουθείστε τον αγώνα ζωντανά.