45ο Ράλλυ Θερμαϊκού – Τεχνικός Έλεγχος

Κοινοποίησε το άρθρο

Διεξήχθη επιτυχώς ο τεχνικός έλεγχος του 45ου Ράλλυ Θερμαϊκού σήμερα Σάββατο16 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ι. ΚΤΕΟ της Express Service.

Το κλίμα ήταν έντονα αγωνιστικό με τις συζητήσεις των παρευρισκομένων να μαρτυρούν πως είτε 12 είτε 32 οι συμμετοχές το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο με τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους να επιδιώκουν πέρα από κάθε προσωπική σκοπιμότητα το καλό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο Α.Ο.Θ. καλεί όλους τους φίλους να στηρίξουν αυτήν την  θαρραλέα και απόλυτα ανιδιοτελής απόφαση τέλεσης του αγώνα. Οι δύο ειδικές διαδρομές των 50 συνολικά αγωνιστικών χιλιομέτρων θα αποζημιώσουν με το παραπάνω θεατές και αγωνιζόμενους.
Το ενδιαφέρων όλων αποδεικνύετε και από το γεγονός πως ο  Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα μεταδώσει διαδικτυακά και ζωντανά από την ιστοσελίδα του ( www.soaave.gr ) ολόκληρο τον αγώνα. Οι συνδεδεμένοι θα παρακολουθούν ταυτόχρονα από τις δύο κάμερες μέσα και την μια κάμερα στον τερματισμό της κάθε ειδικής διαδρομής. Η τέταρτη θα είναι τοποθετημένη σε ένα αγωνιστικό και θα μεταδίδει μόνο όταν αυτό θα βρίσκεται στην ειδική διαδρομή.
Το σλόγκαν εσύ θα παίξεις το παιχνίδι στην κονσόλα ή στα ορεινά της Χαλκιδικής είναι επίκαιρο όσο ποτέ.