To Φθινοπωρινό Ράλλυ θα κρίνει το πρωτάθλημα

Κοινοποίησε το άρθρο

Με επίκεντρο την πόλη της Ιτέας θα διεξαχθεί το MyKteo Φθινοπωρινό Ράλλυ που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδος. Το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου, η τέταρτη και τελευταία στροφή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος που προσμετράει παράλληλα και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών, θα λάβει χώρα σε αγαπημένες ακροπολικές ειδικές διαδρομές και αναμένεται να προσελκύσει αρκετές και ποιοτικές συμμετοχές.

 

Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το MyKteo. Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών.

Τη φετινή χρονιά ο αγώνας παρουσιάζει ορισμένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το 2018. Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου από τις 16.00 έως τις 18.00 στις εγκαταστάσεις του MyKteo που βρίσκεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας (20.30) στην Κεντρική Προβλήτα Ιτέας θα λάβει χώρα η Πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο. Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή «Αγία Ευθυμία» στις 10.05 και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί στις «Καρούτες» (ώρα έναρξης 10.30).

Μετά από το ενδιάμεσο σέρβις, τα πληρώματα θα διέλθουν για δεύτερη φορά από την Αγία Ευθυμία και τις Καρούτες, με την πέμπτη και τελευταία ειδική διαδρομή, αυτή της Άμφισσας (Power Stage), να πραγματοποιείται μία φορά και να κλείνει το αγωνιστικό μενού. Μετά από 5 συνολικά ειδικές διαδρομές και 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 16.30.

Οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ, θα ανοίξουν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 23.59. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8087267, email: agonistiko.auto@gmail.com, www.agonistiko.gr.