Επιστροφή Loeb στο Ράλι Μόντε Κάρλο του 2022 με το νέο Ford Puma Hybrid Rally1

Κοινοποίησε το άρθρο
Loeb

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο WRC, Sébastien Loeb, θα συμμετάσχει επίσης στην προσπάθεια της M-Sport Ford World Rally Team στον εναρκτήριο γύρο του 2022 FIA World Rally Championship.

Ο θρυλικός Γάλλος οδηγός θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του νέου Ford Puma Hybrid Rally1 στο Ράλι Μόντε Κάρλο, έναν αγώνα που έχει κερδίσει στο παρελθόν επτά φορές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ 2024

Με τη συμμετοχή 80 αυτοκινήτων, που είχαν προορισμό τις Σπέτσες, διοργανώθηκε, για άλλη μια φορά το Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ φέρνοντας εικόνες από άλλες εποχές,...

Ε65 : Στην κυκλοφορία το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας

Δύο σημαντικά τμήματα του αυτοκινητόδρομου Ε65 παραδόθηκαν στην κυκλοφορία, με αποτέλεσμα τις ταχύτερες μετακινήσεις σε προορισμούς της Κεντρικής Ελλάδας     Με την παράδοση στην κυκλοφορία του...

OPEL Grandland 2024 : Η επόμενη ημέρα (video)

Με το νέο Grandland ολοκληρώνεται ο εξηλεκτρισμός της OPEL, ενώ παράλληλα εμφανίζονται πολλά από τα «φουτουριστικά» στοιχεία που θα έχουν πλέον τα μοντέλα της...

Ως οδηγός ο Loeb έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με κυρίαρχες επιδόσεις σε κάθε τύπο επιφανειών. Μετά τον τελευταίο του τίτλο στο WRC, ο Loeb συμμετείχε σε διάφορες διοργανώσεις και μορφές αγώνων, σημειώνοντας σε κάθε περίπτωση σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις.

Η τελευταία «περιπέτειά» του στο WRC βρίσκει τον Loeb να ενώνει τις δυνάμεις του με συνοδηγό την Isabelle Galmiche, η οποία διατέλεσε επί σειρά ετών μέλος του gravel crew του Γάλλου οδηγού.

Loeb

Οι Fourmaux, Loeb, Breen και Greensmith, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της M-Sport, θα εργάζονται ακούραστα από τώρα μέχρι και την εκκίνηση του Ράλι Μόντε Κάρλο στις 20 Ιανουαρίου, προκειμένου να προετοιμαστούν για το ντεμπούτο των νέων, υβριδικών αυτοκινήτων της κατηγορίας Rally1.

Η M-Sport έχει μια πλούσια ιστορία επιτυχιών στο WRC με συνολικά επτά τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, 61 νίκες, 239 βάθρα και ένα ρεκόρ με 268 συνεχόμενους τερματισμούς στους βαθμούς. Η M-Sport είναι ενθουσιασμένη που παρατάσσει μία σύνθεση οδηγών που σίγουρα μπορούν να συνεχίσουν και να αξιοποιήσουν το 2022 τη σπουδαία αυτή κληρονομιά.