Το Βέλγιο αντικαθιστά το Ην. Βασίλειο στο ημερολόγιο WRC του 2021

Κοινοποίησε το άρθρο
Hyundai i20 WRC_Rally Monza (2)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ προσέθεσε το Βέλγιο στο ημερολόγιό του το 2021, αντικαθιστώντας το προτεινόμενο Βρετανικό στη Βόρεια Ιρλανδία.

Το Ypres Rally θα διεξαχθεί τον Αύγουστο, αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί η ακριβής ημερομηνία για το βελγικό ασφάλτινο event.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ 2024

Με τη συμμετοχή 80 αυτοκινήτων, που είχαν προορισμό τις Σπέτσες, διοργανώθηκε, για άλλη μια φορά το Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ φέρνοντας εικόνες από άλλες εποχές,...

Ε65 : Στην κυκλοφορία το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας

Δύο σημαντικά τμήματα του αυτοκινητόδρομου Ε65 παραδόθηκαν στην κυκλοφορία, με αποτέλεσμα τις ταχύτερες μετακινήσεις σε προορισμούς της Κεντρικής Ελλάδας     Με την παράδοση στην κυκλοφορία του...

OPEL Grandland 2024 : Η επόμενη ημέρα (video)

Με το νέο Grandland ολοκληρώνεται ο εξηλεκτρισμός της OPEL, ενώ παράλληλα εμφανίζονται πολλά από τα «φουτουριστικά» στοιχεία που θα έχουν πλέον τα μοντέλα της...

Προστέθηκε στο αναθεωρημένο ημερολόγιο WRC του 2020, αλλά έπρεπε να αναβληθεί ένα μήνα πριν πραγματοποιηθεί μετά από μια σημαντική αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων κοροναϊού στη χώρα.

Ο περίπλοκος συνδυασμός στενών ασφάλτινων δρόμων με μεγάλους τάφρους και πιθανότητα μικτού καιρού, θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις στους θεατές και τους συμμετέχοντες.

Αυτό σημαίνει ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, το WRC δεν θα πατήσει το πόδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

“Είναι λυπηρό που το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ δεν θα απολαύσει την ομορφιά της Βόρειας Ιρλανδίας φέτος, αλλά η πανδημία συνεχίζει να επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία”, δήλωσε ο τοπικός εκπρόσωπος.

“Πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση για το 2021 και να επικεντρωθούμε στις συζητήσεις μας για το 2022”.