Το νέο, υβριδικό Ford Puma Rally1 στα χέρια των Craig Breen και Paul Nagle

Κοινοποίησε το άρθρο
Ford Puma Rally1

Το δίδυμο μαζί με το νέο, υβριδικό Ford Puma Rally1 θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της Μ-Sport Ford Rally Team στο FIA World Rally Championship για το 2022 και 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

Είναι η είδηση ​​που όλοι περιμέναμε, με την M-Sport Ford να ανακοινώνει με περηφάνια ότι οι Craig Breen και Paul Nagle θα ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας M-Sport Ford World Rally στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι για το 2022 και 2023.

Μέσα από την πολυετή συμφωνία, οι πρόσφατες και άκρως εντυπωσιακές επιδόσεις του πληρώματος από την Ιρλανδία θα ανταμειφθούν με πλήρες πρόγραμμα στο WRC, στο τιμόνι του ολοκαίνουργιου M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1.

Στην πιο συναρπαστική εξέλιξη της καριέρας του 31χρονου οδηγού στο WRC, ο Craig Breen θα έχει την πλήρη υποστήριξη της πολύπειρης M-Sport Ford World Rally Team με στόχο την επανάληψη των επιτυχιών της ομάδας που έλαβαν χώρα το 2017 και το 2018, όταν και υπήρξαν οι πιο πρόσφατες δραστικές αλλαγές αγωνιστικών και τεχνικών κανονισμών στο WRC.

Έχοντας δοκιμάσει το νέο Puma Hybrid Rally1 στο χώμα πριν μερικές εβδομάδες, ο Craig Breen έμεινε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος από την πρόσφατη δημιουργία της ομάδας – και τώρα επικεντρώνεται στην απόδοσή του αλλά και στα αποτελέσματα που τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα γνωρίζουν ότι είναι εφικτά.

Ford Puma Rally1Το 2022 φέρνει μαζί του σημαντικές αλλαγές στο WRC, με το πλαίσιο από χωροδικτύωμα να συνδυάζεται τόσο με υβριδικές μονάδες κίνησης που θα παρέχουν μέσω ηλεκτροκινητήρα επιπλέον ισχύ περίπου 136 ίππων στις ειδικές διαδρομές, όσο και με τη χρήση 100% βιώσιμου καυσίμου. Με τον τρόπο αυτό το WRC στρέφεται σε μια περιβαλλοντικά πιο υπεύθυνη κατεύθυνση, διατηρώντας όμως παράλληλα το βασικό DNA του στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Παρά τα περιορισμένα προγράμματα στο WRC μέχρι τώρα, τα πρόσφατα αποτελέσματα των Breen και Nagle – όπως η τρίτη θέση στη γενική κατάταξη στο Ράλι Φινλανδίας που ολοκληρώθηκε το περασμένο μόλις Σαββατοκύριακο – ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο και για μια ακόμα φορά τις υψηλές δυνατότητες του διδύμου.

Ford Puma Rally1Με τέσσερις τερματισμούς στο βάθρο των νικητών στις τελευταίες επτά συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, ο Craig Breen αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση στο Πρωτάθλημα Οδηγών, παρά το γεγονός ότι έλαβε μέρος στους μισούς αγώνες της σεζόν του 2021.

Η καριέρα του Craig Breen ως επίσημος οδηγός του M-Sport Ford Puma Rally1 ξεκινά άμεσα, καθώς μέσα στο μήνα που διανύουμε ο Ιρλανδός θα φιλοξενηθεί πίσω από το τιμόνι του νέου «όπλου» της Ford προκειμένου να δοκιμάσει το υβριδικό M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 σε μια ποικιλία επιφανειών στην Ισπανία, μόλις 100 ημέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν του 2022 με το Ράλι Μόντε Κάρλο.

Ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα πληρώματα στην ομάδα της M-Sport θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.