ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ LASSA ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Κοινοποίησε το άρθρο

Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και πριν τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου, τί θα έλεγες να κερδίσεις ένα καινούργιο σετ ελαστικών για το αυτοκίνητο σου; Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του www.gonews.gr και κέρδισε ένα σετ ελαστικών από την Lassa.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στην κλήρωση είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω !

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

 

Η LASSA αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστή ελαστικών, με εξαγωγή των προϊόντων της σε πάνω από 60 χώρες της Υφηλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις δικές της παραγωγικές εγκαταστάσεις κατασκευάζονται και ελαστικά της Bridgestone.

Τα ελαστικά LASSA πληρούν στο έπακρο όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους, έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize). Εκτός των προαναφερομένων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.

 

Στην Ελλάδα εισάγονται και διανέμονται από την ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ελαστικά Lassa, αλλά και με το δίκτυο των επιλεγμένων συνεργατών της, μπορείτε να δείτε στο www.lassatyres.gr

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ