Η Kosmocar δίνει οχήματα για την αντιμετώπιση της κρίσης

Κοινοποίησε το άρθρο
Η χώρα μας αντιμετωπίζει μία πρωτόγνωρη κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία, την οικονομία, τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητά μας.
Από τη μία στιγμή στην άλλη έχουμε εμπλακεί όλοι μας, Πολιτεία, φορείς, πολίτες, σε μία μάχη απρόβλεπτης διάρκειας στην οποία πρέπει συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών, να δείξουμε άμεσα αντανακλαστικά και την υψηλότερη ευαισθησία, με επείγουσα και αποτελεσματική συμμετοχή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

CUPRA Raval: Πόσο κοστίζει το νέο ηλεκτρικό στην Ελλάδα;

CUPRA Raval: Πόσο κοστίζει το νέο ηλεκτρικό στην Ελλάδα;

0
Το νέο CUPRA Raval έφτασε στην Ελλάδα με τιμή από 22.900 ευρώ με επιδότηση, ισχύ έως 226 ίππους και μπαταρίες 37 ή 52 kWh.
GAC: «Ποδοσφαιρική» συνεργασία με την Τσέλσι

GAC: «Ποδοσφαιρική» συνεργασία με την Τσέλσι και δυναμική επέκταση της AION στην Ευρώπη

0
Η GAC συνεργάζεται με την ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι, ενισχύοντας την παγκόσμια προβολή της AION και την ευρωπαϊκή ανάπτυξή της με τα ηλεκτρικά Αion V και UT.
DS F3VER: Αποκάλυψη για το…ηλεκτρικό μέλλον της DS AUTOMOBILES

DS F3VER: Αποκάλυψη για το… ηλεκτρικό μέλλον της DS AUTOMOBILES

0
Η DS AUTOMOBILES αποκαλύπτει το DS F3VER, ένα εντυπωσιακό concept με προηγμένο φωτισμό, εξατομίκευση, μεγάλους χώρους και φιλοσοφία ηλεκτρικής κινητικότητας.     Η DS AUTOMOBILES παρουσίασε το...

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας, εμείς στην KOSMOCAR Α.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati στην Ελλάδα, παραχωρούμε άμεσα στην Πολιτεία ένα ολοκαίνουργιο, άρτια εξοπλισμένο ασθενοφόρο Volkswagen Crafter, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας.

Παράλληλα, θέτουμε άμεσα στη διάθεση των αλυσίδων εμπορίας τροφίμων (super markets) ένα στόλο επαγγελματικών οχημάτων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για κατ’ οίκον παραδόσεις τροφίμων και άλλων αγαθών άμεσης ανάγκης. Στόχος μας είναι, να αυξηθεί η συχνότητα διανομής και η εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών ή online παραγγελιών, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να παραμείνουν στις οικείες τους, ακολουθώντας την οδηγία της Πολιτείας.

Επιπλέον, θέτουμε άμεσα στη διάθεση του ΕΟΔΥ επιβατικά αυτοκίνητα από τις μάρκες τις οποίες εισάγουμε στην Ελλάδα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τα κινητά συνεργεία λήψης δειγμάτων ανά την επικράτεια, τα οποία θα δημιουργηθούν τις επόμενες μέρες, με στόχο την ελαχιστοποίηση μετακινήσεων του πληθυσμού προς τις Μονάδες Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και συντονισμό της διάθεσης των οχημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με τον κ. Κωνσταντίνο Κύρκογλου, στο 697 833 2154, καθημερινά 09.00-18.00 και μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων οχημάτων.