FIAT 500 Hybrid & Panda Hybrid. Τιμές

Κοινοποίησε το άρθρο

Με εκπτώσεις έως και 1.400 ευρώ, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ., αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας προσφέρονται οι υβριδικές εκδόσεις των FIAT 500 και Panda.

Τα FIAT 500 Hybrid και Panda Hybrid, αναμφίβολα είναι από τα πιο προσιτά υβριδικά μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.
Εφοδιάζονται με το υβριδικό σύνολο των 70 ίππων, προδιαγραφών EU6.4, εξασφαλίζοντας υψηλή ελαστικότητα στις χαμηλές στροφές και χαμηλή κατανάλωση. Χαμηλές είναι και οι εκπομπές ρύπων, με αποτέλεσμα να απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας και να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο.

Με τα δύο αυτά μοντέλα, η FIAT εγκαινιάζει μια νέα φιλοσοφία που κάνει πιο απλή και πρακτική τη διαμόρφωση και την απόκτηση του αυτοκινήτου που επιθυμεί ο υποψήφιος αγοραστής. Ο οποίος χρειάζεται απλά να επιλέξει το μοντέλο, το χρώμα και το πακέτο εξοπλισμού.

Ξεκινώντας από μια βασική έκδοση, η οποία περιλαμβάνει σύστημα κλιματισμού, ABS/ESP, πλήρες πακέτο αερόσακων προστασίας, κ.α., ο πελάτης στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων πακέτων εξοπλισμού (Style, Tech, Comfort και Style Plus) διαμορφώνοντας γρήγορα το αυτοκίνητο που επιθυμεί. Το σύστημα δίνει και τη δυνατότητα συνδυασμού δύο πακέτων, π.χ. Tech και Comfort αυξάνοντας τις επιλογές διαμόρφωσης, διατηρώντας όμως την απλότητα της διαδικασίας.
Επιπλέον των παραπάνω επιλογών, η FIAT συνεχίζει τη στήριξή της στο φιλανθρωπικό οργανισμό RED, προσφέροντας τις αντίστοιχες εκδόσεις 500(RED) και Panda(RED), οι οποίες συμβάλουν στην καταπολέμηση των πανδημιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι τιμές της νέας σειράς των 500 Hybrid ξεκινούν από 15.400 ευρώ από 14.180 για το Panda Hybrid. Και τα δύο μοντέλα συνοδεύονται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ για έως και 200.000χλμ.