Fiat Double Play: Όλα τα μοντέλα με εκπτώσεις ύψους έως και 3.200 ευρώ

Κοινοποίησε το άρθρο

Με το νέο πρόγραμμα Double Play, η Fiat δίνει την ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο με ένα πακέτο σημαντικών προνομίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

Το ξεχωριστό στιλ, η πρακτικότητα, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, αλλά και ο προσιτός χαρακτήρας είναι στοιχεία που διαχρονικά συνοδεύουν τις προτάσεις της Fiat. Θέλοντας να κάνει ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, η Ιταλική μάρκα παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα Fiat Double Play.

Βασικό χαρακτηριστικό του Double Play αποτελεί το γεγονός ότι το κοινό δεν επιλέγει απλά ένα όφελος, αλλά ένα σύνολο προνομίων για ευκολότερη αγορά του αυτοκινήτου, αλλά και χρήση του χωρίς κανένα άγχος.

Σε αυτό το πλαίσιο, μέσω του Double Play, το σύνολο της γκάμας των μοντέλων της Fiat είναι διαθέσιμα με εκπτώσεις ύψους έως και 3.200 ευρώ, προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης με επιτόκιο από 3,9% και εξόφληση έως 72 μήνες, αλλά και εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 5 ετών με ισχύ έως 200.000χλμ., έτσι ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει αυτή την παροχή χωρίς άγχος για τα χιλιόμετρα που διανύει ανά έτος. Τέλος επιπλέον σιγουριά, αλλά και όφελος προσφέρει η δωρεάν παροχή υπηρεσίας οδικής βοήθειας για 5 χρόνια.

Το πρόγραμμα Fiat Double Play είναι διαθέσιμο για το σύνολο της γκάμας των επιβατικών μοντέλων της Fiat με κινητήρες βενζίνης, φυσικού αερίου (CNG) και diesel, ενώ για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.