Τι αυτοκίνητα οδηγούν οι Benzema, Zidane και Ramos ;

Κοινοποίησε το άρθρο

Πιστή σε μία επιτυχημένη συνεργασία που μετρά ήδη 19 χρόνια, η Audi παρέδωσε στους αστέρες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης τα νέα τους αυτοκίνητα, για το 2021.

Για άλλη μια φορά, τα μοντέλα της Audi από την οικογένεια Q αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της πολυκατόχου του Champions League.

 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι για πρώτη φορά εφέτος, όλα τα αυτοκίνητα που παρέλαβε η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήπια ή plug-in υβριδικά συστήματα και σε κάποιες περιπτώσεις είναι αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ φυσικά όλα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία τετρακίνησης quattro.

Κάποιο μοντέλο της γκάμας Q προτίμησαν ο Βέλγος τερματοφύλακας Thibaut Courtois, ο Γερμανός μέσος Toni Kroos και ο κορυφαίος σκόρερ, ο Γάλλος Karim Benzema, ενώ ο επίσης Γάλλος κεντρικός αμυντικός Raphaël Varane, διάλεξε το Audi e-tron Sportback, προκειμένου να κινείται αποκλειστικά ηλεκτρικά.

Ο Álvaro Odriozola, ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας, διάλεξε το plug-in υβριδικό Audi A7 Sportback. Το εντυπωσιακό Gran Turismo είναι το πρώτο TFSI e που επιλέγεται από κάποιον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

Φυσικά, διατηρήθηκε και η παράδοση που θέλει πολλά από τα στελέχη της Ρεάλ Μαδρίτης να προτιμούν τις πολύ γρήγορες εκδόσεις. Για παράδειγμα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Carlos Casemiro διάλεξε ένα Audi RS 7 Sportback.

Ο προπονητής Zinedine Zidane αλλά και ο αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Sergio Ramos, επέλεξαν ένα Audi RS 6 Avant, με ήπιο υβριδικό σύστημα και απενεργοποίηση κυλίνδρων υπό μερικό φορτίο, ώστε να συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις με μειωμένη κατανάλωση και εκπομπή ρύπων.