Black Friday σε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και ποδήλατα

Κοινοποίησε το άρθρο

Η μοναδική ημέρα του χρόνου που, τουλάχιστον στην Ελλάδα, διαρκεί περισσότερες από…24 ώρες, είναι η Black Friday! Γιατί οι προσφορές σε ορισμένα προϊόντα διαρκούν ακόμα και μία εβδομάδα.

Στο…χρώμα της Μαύρης Παρασκευής «βάφονται» πλέον και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των δύο και των τεσσάρων τροχών.

H OPEL συμμετέχει στην Black Friday προσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα.
Επιπλέον, προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τελικής τιμής για όλη την γκάμα των μοντέλων της! Όλα τα μοντέλα ΟPEL συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.
Το Πρόγραμμα Opel Black Friday ισχύει μέχρι και την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου.

Το Ducati Athens δίνει έντονο… κόκκινο χρώμα στη Black Friday και προσφέρει δημοφιλή μοντέλα της φίρμας με έκπτωση που φτάνει τα 4.000 ευρώ! Panigale, Streetfighter, Diavel και Scrambler, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου θα προσφέρονται σε ειδικές τιμές.

Στην…πρίζα για τη Black Friday μπαίνει και η YADEA. Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρικών δίκυκλων. Μέσα από ενέργεια της εγχώριας επίσημης αντιπροσωπείας Mototrend SA, όλα τα 100% ηλεκτρικά scooter της YADEA προσφέρονται με επιπλέον έκπτωση 10%. Φυσικά ισχύουν και οι κρατικές επιδοτήσεις του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» που φτάνουν το 30%. Η προσφορά θα ισχύει για παραγγελίες που θα γίνουν στα συνεργαζόμενα καταστήματα της YADEA, έως και τις 27 Νοεμβρίου 2022.

Η Kosmoride προσφέρει έως και τις 30 Νοεμβρίου 2022,τα e-Bike και τα Silence e-Scooter με όφελος έως 3.000 και 869 ευρώ αντίστοιχα.
Υπενθυμίζεται ότι μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν το καινούριο τους ηλεκτρικό όχημα από την Kosmoride, με έως και 40% επιστροφή της αξίας του.

Σε ρυθμούς Black Friday κινούνται ακόμα, τα e-scooters της URBANGLIDE και τα e-bikes της NILOX, τα οποία προσφέρονται με έκπτωση έως και 25% καθώς και επιπλέον 40% επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» για τα e-bikes.